Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pussie Cat Dols Songtekst: Buttems

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pussie Cat Dols - Buttems ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Buttems? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pussie Cat Dols! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pussie Cat Dols en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Buttems .

Origineel

Songteksten B - Beyonce ft. Lady Gaga Artiest Titel Beyonce ft. Lady Gaga Video phone Print deze songtekst Uh uhhh Them hustlas keep on talkin' Uh uhhh The like the way I'm walking Uh uhhh You saying that you want B? So press record and let you film me On your video phone Make a cameo Tape me on your video phone I can handle you Watch me on your video phone On your video, video If you want me you can watch me on your video phone I love how you approach me Fresh white, with your pants hangin' grown-man low Everything you sayin' soundin' good to me No need to convince me anymore Swag up, its bright One blade, its tight And I smell your cologne in the air Baby, you doin' something right You just cancelled every other man here You say you like my bag and the color of my nails You can see that I got it goin' on I wanna make sure you remember me So I'ma leave my number on your video phone Uh uhhh I got no time for frontin' Uh uhhh I know just what I'm wantin Uh uhhh If its gonna be you and me? When I call they better see me on your video screen Uh uhhh Them hustlas keep on talkin' Uh uhhh The like the way I'm walking Uh uhhh You saying that you want B? So press record and let you film me On your video phone Make a cameo Tape me on your video phone I can handle you Watch me on your video phone On your video, video If you want me you can watch me on your video phone You a cutie You should let me put you in my movies Do shoot into a star of your own hit song We can shoot the video right here on my cellphone I never seen a smile so pretty I need to know I'll always have you wit' me So take your picture on my video phone You can pick your own song And you could be the only one.... I know you like that Turn you into a star? I got it like that Like that, baby don't fight it Cause when I miss your call I hit you right back On my video phone Uh uhhh Them hustlas keep on talkin' Uh uhhh The like the way I'm walking Uh uhhh You saying that you want B? So press record and let you film me On your video phone Make a cameo Tape me on your video phone I can handle you Watch me on your video phone On your video, video If you want me you can watch me on your video phone You know them G's they be hollerin' 'Specially them hot ones Brooklyn, Atlanta, Houston to New Orleans When they see me they be like, "Yo, B, let me call you!" You breakin' my focus, boy You cute and you ballin' You like it when I shake it? Shawty on a mission, what yo name is? What? You want me naked? If you liking this position you can tape it On your video phone Uh uhhh Hustla keep on talkin' Uh uhhh You like the way its popping? Uh uhhh You saying that you want B? Press record, baby film me On your video phone Make a cameo Tape me on your video phone I can handle you Watch me on your video phone On your video, video If you want me you can watch me on your video phone

 

Vertaling

Songteksten B - Beyonce ft Lady Gaga Artiest Titel Beyonce ft Lady Gaga Video telefoon Print deze songtekst Uh uhhh Them Hustlas blijven talkin ' Uh uhhh De net als de manier waarop ik ben walking Uh uhhh U zegt dat u wilt B? Dus druk op record en laat je film mij Op uw video telefoon Een cameo Tape me op uw video telefoon Ik kan u Watch me op uw video telefoon Op uw video, video - Als je wilt dat ik je me kunt bekijken op uw video telefoon Ik hou van hoe je aanpak me Vers wit, met je broek Hangin 'volwassen man laag Alles wat je sayin 'soundin' goed voor mij Niet nodig om me ervan te overtuigen meer Swag up, haar heldere Een blad, zijn strakke En ik ruik je cologne in de lucht Baby, iets wat je doin 'recht Je hoeft alleen geannuleerd ieder ander mens hier Je zegt dat je mijn tas en de kleur van mijn nagels U kunt zien dat ik it goin 'on Ik wil ervoor zorgen je me Dus ik ben laat mijn nummer op uw video telefoon Uh uhhh Ik heb geen tijd voor Frontin ' Uh uhhh Ik weet precies watIk ben wantin Uh uhhh Als zijn gonna be u en mij? Als ik bel ze me beter op uw beeldscherm Uh uhhh Them Hustlas blijven talkin ' Uh uhhh De net als de manier waarop ik ben walking Uh uhhh U zegt dat u wilt B? Dus druk op record en laat je film mij Op uw video telefoon Een cameo Tape me op uw video telefoon Ik kan u Watch me op uw video telefoon Op uw video, video - Als je wilt dat ik je me kunt bekijken op uw video telefoon U een cutie Je moet laat ik je in mijn films Niet schieten in een ster van je eigen hit We kunnen schieten van de video hier op mijn mobiel Ik heb nog nooit gezien een glimlach zo mooi Ik moet weten Ik zal altijd je wit 'me Dus neem uw foto op mijn video telefoon U kunt kiezen uw eigen lied En je zou de enige zijn .... Ik weet dat je dat Zet je in een ster? I got it like that Net als dat de baby niet bestrijden Want als ik mis uw oproep sloeg ik je terug Op mijn video telefoon Uh uhhh Them Hustlas blijven talkin ' Uh uhhh De net als de manier waarop ik ben walking Uhuhhh U zegt dat u wilt B? Dus druk op record en laat je film mij Op uw video telefoon Een cameo Tape me op uw video telefoon Ik kan u Watch me op uw video telefoon Op uw video, video - Als je wilt dat ik je me kunt bekijken op uw video telefoon Je kent ze G's ze hollerin ' 'Speciaal hen warm Ones Brooklyn, Atlanta, Houston naar New Orleans Als ze mij zien ze worden als: "Yo, B, laat ik bel je!" Je Breakin 'mijn aandacht, jongen Je schattig en je Ballin ' Je vind het leuk als ik schud het? Shawty op een missie, wat yo naam is? Wat? Wil je dat ik naakt? Als je gading deze positie kun je het tape Op uw video telefoon Uh uhhh Hustla houden talkin ' Uh uhhh U houdt van de manier waarop haar popping? Uh uhhh U zegt dat u wilt B? Druk op record, baby film mij Op uw video telefoon Een cameo Tape me op uw video telefoon Ik kan u Watch me op uw video telefoon Op uw video, video - Als je wilt dat ik je me kunt bekijken op uw video telefoon