Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pussy Get Dolls Ft Will I Am Songtekst: Beep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pussy Get Dolls Ft Will I Am - Beep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pussy Get Dolls Ft Will I Am! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pussy Get Dolls Ft Will I Am en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beep .

Origineel

It's funny how a man only thinks about the *BEEP* Got a real big heart, but I'm lookin' at your *BEEP* Got real big brains, but I'm lookin' at your *BEEP* Girl it ain't no pain in me lookin' at yo *BEEP* [PCD] I don't give a *BEEP* keep lookin' at my *BEEP* 'Cause it don't mean a thing when you're lookin' at my *BEEP* Ha, I'm gonna do my thing while you're playing with yo *BEEP* HA HA HAHA HA HA! Every boy's the same since up in the 7th grade.. They've been trying to get with me, Trying to HA HA HAHA HA HA! They always got a plan, To be my one and only man. Wanna hold me with their hands, Wanna HA HA HAHA HA HA! I keep turnin' 'em down, But they always come around Asking me to go around.. That's not the way it's going down. 'Cause they only want, Only want my HA HA HAHA HA HA! Only want, what they want.. But NU UH UH NU UH UH! [Will.i.am] It's funny how a man only thinks about the *BEEP* U got a real big heart, but I'm lookin' at your *BEEP* Got real big brains, but I'm lookin' at your *BEEP* Girl there ain't no pain in me lookin' at yo *BEEP* [PCD] I don't give a *BEEP* keep lookin' at my *BEEP* 'Cause it don't mean a thing when you're lookin' at my *BEEP* Ha, I'm gonna do my thing while you're playing with yo *BEEP* HA HA HAHA HA HA! Do you know that no don't mean yes? Means no So just hold up, wait a minute let me put my 2 cents in.. One, just be patient, don't be rushing like your anxious And two, you're just too aggressive, try to get your *gasp*! Do you know, that I know? and I don't wanna go! 'Cause they only want, Only want my HA HA HAHA HA HA! Only want, what they want.. But NT UH NT UH UH! [Will.i.am] It's funny how a man only thinks about the *BEEP* Got a real big heart, but I'm lookin' at your *BEEP* Got real big brains, but I'm lookin' at your *BEEP* Girl it ain't no pain in me lookin' at yo *BEEP* [PCD] I don't give a *BEEP* keep lookin' at my *BEEP* 'Cause it don't mean a thing when you're only lookin' at my *BEEP* Ha, I'm gonna do my thing while you're playing with yo *BEEP* HA HA HAHA HA HA! You got it bad, I can tell... You want it bad,but I can tell, What you got for me Is something I, Something I don't need!!! [Will.i.am] It's funny how a man only thinks about the *BEEP* Got a real big heart, but I'm lookin' at your *BEEP* Got real big brains, but I'm lookin' at your *BEEP* Girl it ain't no pain in me lookin' at yo *BEEP* [PCD] I don't give a *BEEP* keep lookin' at my *BEEP* 'Cause it don't mean a thing when you're only lookin' at my *BEEP* Ha, I'm gonna do my thing while you're playing with yo *BEEP* [Will.i.am] It's funny how a man only thinks about the *BEEP* Got a real big heart, but I'm lookin' at your *BEEP* Got real big brains, but I'm lookin' at your *BEEP* Girl there ain't no pain in me lookin' at yo *BEEP* [PCD] I don't give a *BEEP* keep lookin' at my *BEEP* 'Cause it don't mean a thing when you're only lookin' at my *BEEP* Ha, I'm gonna do my thing while you're playing with yo *BEEP*

 

Vertaling

Het is grappig hoe een man alleen maar denkt aan de * PIEP * Heb je een echte groot hart, maar ik ben lookin 'naar je * PIEP * Ik heb echt grote hersenen, maar ik ben lookin 'naar je * PIEP * Meisje het is geen pijn in me lookin 'at yo * PIEP * [PCD] Ik geef geen een * PIEP * te houden lookin 'at mijn * PIEP * 'Omdat het niet: een ding als je bent lookin' at mijn * PIEP * Ha, ik ga mijn ding doen terwijl je speelt met yo * PIEP * HA HA HAHA HA HA! Elke jongen is hetzelfde, omdat in de 7e klas .. Ze hebben geprobeerd om met mij, Proberen om HA HA HAHA HA HA! Ze kregen altijd een plan, Om mijn eerste en enige man. Wil je me vast te houden met hun handen, Wilt HA HA HAHA HA HA! Ik blijf turnin '' em down, Maar ze komen altijd in de buurt Vraagt me om rond te gaan .. Dat is niet de manier waarop het naar beneden gaat. 'Want ze willen alleen maar, Alleen wil mijn HA HA HAHA HA HA! Alleen willen, wat ze willen .. Maar NU NU uh uh uh uh! [Will.i.am] Het is grappig hoe een man alleen maar denkt aan de * PIEP * U kreeg een echte groot hart, maar ik ben lookin 'naar je * PIEP * Ik heb echt grote hersenen, maar ik ben lookin 'naar je * PIEP * Meisje is er geen pijn in me lookin 'at yo * PIEP * [PCD] Ik geef geen een * PIEP * te houden lookin 'at mijn * PIEP * 'Omdat het niet: een ding als je bent lookin' at mijn * PIEP * Ha, ik ga mijn ding doen terwijl je speelt met yo * PIEP * HA HA HAHA HA HA! Weet u dat er geen niet betekenen ja? Betekent dat er geen Dus gewoon houden, wacht een minuut laat ik mijn 2 cent inch. Een, gewoon geduldig, wees niet te haasten als je angstig En twee, je bent gewoon te agressief, probeer je * snik *! Weet je, dat ik weet? en ik wil niet te gaan! 'Want ze willen alleen maar, Alleen wil mijn HA HA HAHA HA HA! Alleen willen, wat ze willen .. Maar NT NT UH UH UH! [Will.i.am] Het is grappig hoe een man alleen maar denkt aan de * PIEP * Heb je een echte groot hart, maar ik ben lookin 'naar je * PIEP * Ik heb echt grote hersenen, maar ik ben lookin 'naar je * PIEP * Meisje het is geenpijn in me lookin 'at yo * PIEP * [PCD] Ik geef geen een * PIEP * te houden lookin 'at mijn * PIEP * 'Omdat het niet: een ding als je alleen lookin' at mijn * PIEP * Ha, ik ga mijn ding doen terwijl je speelt met yo * PIEP * HA HA HAHA HA HA! Je hebt het slecht, ik kan je vertellen ... Je wilt het slecht, maar ik kan vertellen, Wat heb je voor mij Is iets wat ik, Iets wat ik niet nodig! [Will.i.am] Het is grappig hoe een man alleen maar denkt aan de * PIEP * Heb je een echte groot hart, maar ik ben lookin 'naar je * PIEP * Ik heb echt grote hersenen, maar ik ben lookin 'naar je * PIEP * Meisje het is geen pijn in me lookin 'at yo * PIEP * [PCD] Ik geef geen een * PIEP * te houden lookin 'at mijn * PIEP * 'Omdat het niet: een ding als je alleen lookin' at mijn * PIEP * Ha, ik ga mijn ding doen terwijl je speelt met yo * PIEP * [Will.i.am] Het is grappig hoe een man alleen maar denkt aan de * PIEP * Heb je een echte groot hart, maar ik ben lookin 'naar je * PIEP * Ik heb echt grote hersenen, maar ik ben lookin 'atje * PIEP * Meisje is er geen pijn in me lookin 'at yo * PIEP * [PCD] Ik geef geen een * PIEP * te houden lookin 'at mijn * PIEP * 'Omdat het niet: een ding als je alleen lookin' at mijn * PIEP * Ha, ik ga mijn ding doen terwijl je speelt met yo * PIEP *