Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pussycat Dolls Songtekst: Beep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pussycat Dolls - Beep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pussycat Dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pussycat Dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beep .

Origineel

Ha, ha-ha, ha-ha Ha, ha-ha, ha Ha, ha-ha, ha-ha Ha, ha-ha, ha [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the *Beep* You got a real big heart, but I'm looking at your *Beep* You got real big brains, but I'm looking at your *Beep* Girl, there ain't no pain in me looking at your *Beep* [PCD] I don't give a *Beep* Keep looking at my *Beep* 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my *Beep* Ha, I'mma do my thing while you're playing with your *Beep* Ha, ha, ha-ha, ha-ha Every boy's the same- Since I been to the seventh grade They been trying to get with me Trying to (Ha, ha-ha, ha, ha-ha) They always got a plan To be my one and only man Want to hold me with their hands Want to (Ha, ha-ha, ha, ha-ha) I keep turning them down But, they always come around Asking me to go around That's not the way it's going down 'Cause they only want Only want my ha, ha-ha Ha, ha-ha Only want what they want But, na, ah-ah Na, ah-ah [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the *Beep* You got a real big heart, but I'm looking your *Beep* You got real big brains, but I'm looking at your *Beep* Girl, there ain't no pain in me looking at your *Beep* [PCD] I don't give a *Beep* Keep looking at my *Beep* 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my *Beep* Ha, I'mma do my thing while you're playing with your *Beep* Ha, ha, ha-ha, ha-ha Do you know that no Don't mean yes, it means no So just hold up, wait a minute Let me put my two cents in it One, just be patient Don't be rushing Like you're anxious And two, you're just too agressive Try to get your (Ahh) Do you know that I know? And I don't want to go, yeah Only want Only want my ha, ha-ha Ha, ha-ha Only want what they want But, na, ah-ah Na, ah-ah [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the *Beep* You got a real big heart, but I'm looking at your *Beep* You got real big brains, but I'm looking at your *Beep* Girl, there ain't no pain in me looking at your *Beep* [PCD] I don't give a *Beep* Keep looking at my *Beep* 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my *Beep* Ha, I'am do my thing while you're playing with your *Beep* Ha, ha, ha-ha, ha-ha [Will.I.Am] Boomp-boomp, Omp-omp Boomp, boomp-boomp Boomp-boomp, Omp-omp Boomp//Boompp BooommP [Repeated] [PCD] Ooh, you've got it bad I can tell You want it bad, but oh well Dude, what you got for me Is something I Something I don't need Hey! [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the *Beep* You got a real big heart, but I'm looking at your *Beep* You got real big brains, but I'm looking at your *Beep* Girl, there ain't no pain in me looking at your *Beep* [PCD] I don't give a *Beep* Keep looking at my *Beep* 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my *Beep* Ha, I'am do my thing while you're playing with your *Beep* Ha, ha, ha-ha, ha-ha [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the *Beep* You got a real big heart, but I'm looking your *Beep* You got real big brains, but I'm looking at your *Beep* Girl, there ain't no pain in me looking at your *Beep* [PCD] I don't give a *Beep* Keep looking at my *Beep* 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my *Beep* Ha, I'am do my thing while you're playing with your *Beep* Ha, ha, ha-ha, ha-ha

 

Vertaling

Ha, ha-ha, ha-ha Ha, ha-ha, ha Ha, ha-ha, ha-ha Ha, ha-ha, ha [Will.I.Am] Het is grappig hoe een man alleen maar denkt aan de * piep * Je hebt een echte groot hart, maar ik ben op zoek naar je * piep * Je hebt echt grote hersenen, maar ik ben op zoek naar je * piep * Meisje, is er geen pijn in me te kijken naar je * piep * [PCD] Ik geef geen een * piep * Blijf kijken naar mijn * piep * 'Omdat het niet: een ding als je kijkt naar mijn * piep * Ha, I'mma doe mijn ding terwijl je speelt met je * Beep * Ha, ha, ha, ha, ha-ha Iedere jongen is het hetzelfde Aangezien ik al aan de zevende klas Ze geprobeerd om met mij Proberen om (Ha, ha-ha, ha, ha-ha) Ze kregen altijd een plan Om mijn eerste en enige man Wil je me vast te houden met hun handen Wilt (Ha, ha-ha, ha, ha-ha) Ik blijf draaien ze naar beneden Maar ze komen altijd in de buurt Vraagt me om rond te gaan Dat is niet de manier waarop het naar beneden 'Alleen want ze willen Alleen wil mijn ha, ha-ha Ha, ha-ha Alleen willen wat ze willen Maar, na, ah-ah Na, ah-ah [Will.I.Am] Het is grappig hoe een man alleen maar denkt aan de * piep * Je hebt een echte groot hart, maar ik ben op zoek naar je * piep * Je hebt echt grote hersenen, maar ik ben op zoek naar je * piep * Meisje, is er geen pijn in me te kijken naar je * piep * [PCD] Ik geef geen een * piep * Blijf kijken naar mijn * piep * 'Omdat het niet: een ding als je kijkt naar mijn * piep * Ha, I'mma doe mijn ding terwijl je speelt met je * Beep * Ha, ha, ha, ha, ha-ha Weet je dat er geen Bedoel niet ja, dat betekent dat er geen Dus gewoon houden, wacht een minuut Laat me mijn twee centen in te doen Een, even geduld Wees niet te haasten Alsof je angstig En twee, je bent gewoon te agressief Probeer uw (ahh) Weet je dat ik dat weten? En ik wil niet gaan, yeah Alleen wil Alleen wil mijn ha, ha-ha Ha, ha-ha Alleen willen wat ze willen Maar, na, ah-ah Na, ah-ah [Will.I.Am] Het is grappig hoe een man alleen maar denkt aan de * piep * Je hebt een echte groot hart, maar ik ben op zoek naar je * piep * Je hebt echt grote hersenen, maar ik ben op zoek naar je * piep * Meisje, is er geen pijn in me te kijken naar je * piep * [PCD] Ik geef geen een * piep * Blijf kijken naar mijn * piep * 'Omdat het niet: een ding als je kijkt naar mijn * piep * Ha, I'am doe mijn ding terwijl je speelt met je * Beep * Ha, ha, ha, ha, ha-ha [Will.I.Am] Boomp-boomp, OMP-OMP Boomp, boomp-boomp Boomp-boomp, OMP-OMP Boomp / / Boompp BooommP [Herhaalde] [PCD] Ooh, dan heb je het slecht ik kan vertellen Je wilt het slecht, maar ach Dude, wat heb je voor mij Is iets wat ik Iets wat ik niet nodig Hey! [Will.I.Am] Het is grappig hoe een man alleen maar denkt aan de * piep * Je hebt een echte groot hart, maar ik ben op zoek naar je * piep * Je hebt echt grote hersenen, maar ik ben op zoek naar je * piep * Meisje, is er geen pijn in me te kijken naar je * piep * [PCD] Ik geef geen een * piep * Blijf kijken naar mijn * piep * 'Omdat het niet: een ding als je kijkt naar mijn * piep * Ha, I'am doe mijn ding terwijl je speelt met je * Beep * Ha, ha, ha, ha, ha-ha [Will.I.Am] Het is grappig hoe een manalleen maar denkt aan de * piep * Je hebt een echte groot hart, maar ik ben op zoek naar je * piep * Je hebt echt grote hersenen, maar ik ben op zoek naar je * piep * Meisje, is er geen pijn in me te kijken naar je * piep * [PCD] Ik geef geen een * piep * Blijf kijken naar mijn * piep * 'Omdat het niet: een ding als je kijkt naar mijn * piep * Ha, I'am doe mijn ding terwijl je speelt met je * Beep * Ha, ha, ha, ha, ha-ha