Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pussycat Dolls Songtekst: Bottle Pop

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pussycat Dolls - Bottle Pop ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bottle Pop? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pussycat Dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pussycat Dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bottle Pop .

Origineel

Pussycat Dolls: Bottle Pop songtekst Tip top Drip drop Bottles pop Lips lock Hips rock Don't stop Big snoop dogg is back on the block Pc disney Shake that thing to this beat Taste like brandi Shaped like landi Sweet like candy candy candy All them other models bottling Like mamas bottle tasty if you got the bottle on them models oughta hate me When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) Every girl dreams of putting herself in pearls Wanna be the fast driver of a shiny car But the good girls suddely the bad girls Just because they wanna be a movie star When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) Every girl feels this world belongs to her No matter who make her purr She's a super star That'll make you smell the burn when her bottle pops When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) Your turning me on Your shaking me up (so don't cha wanna take me) Just because I'm the chosen one (oh them models gonna hate me) All them other models bottling Like mamas bottle tasty Put my bottle on them models oughta hate me When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me)

 

Vertaling

Pussycat Dolls: Bottle Pop songtekst Tip top Drip drop Bottles pop Lips lock Hips rock Don't stop Big snoop dogg is back on the block Pc disney Shake that thing to this beat Taste like brandi Shaped like landi Sweet like candy candy candy All them other models bottling Like mamas bottle tasty if you got the bottle on them models oughta hate me When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) Every girl dreams of putting herself in pearls Wanna be the fast driver of a shiny car But the good girls suddely the bad girls Just because they wanna be a movie star When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) Every girl feels this world belongs to her No matter who make her purr She's a super star That'll make you smell the burn when her bottle pops When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) Your turning me on Your shaking me up (so don't cha wanna take me) Just because I'm the chosen one (oh them models gonna hate me) All them other models bottling Like mamas bottle tasty Put my bottle on them models oughta hate me When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me) When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop When my bottle pop (shake me)