Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pussycat Dolls Songtekst: I Dont Need A Man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pussycat Dolls - I Dont Need A Man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Dont Need A Man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pussycat Dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pussycat Dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Dont Need A Man .

Origineel

I see you looking at me Like I got something for you And the way that you stare Don't you dare 'Cause I'm not about to Just give it on up to you 'Cause there are some things I won't do And I'm not afraid to tell you I don't ever want to leave you confused The more you try The less I bite And I don't have to think it through You know if I'm into you I don't need a man to make it happen I get off being free I don't need a man to make me feel good I get off doing my thing I don't need a ring around my finger To make me feel complete So let me break it down I can get off when you ain't around Oh! You know I got my own life And I bought everything that's in it So if you want to be with me It ain't all about the bling you bringing I want a love that's for real And without that then no deal And baby I don't need a hand If it only wants to grab one thing The more you try The less I bite And I don't have to think it through You know if I'm feeling you I don't need a man to make it happen I get off being free I don't need a man to make me feel good I get off doing my thing I don't need a ring around my finger To make me feel complete So let me break it down I can get off when you ain't around Let it go Let it go Let it go Let it go [Repeat 4X] I don't need a I don't need a man, I don't I don't need a man I'll get me through 'Cause I know I'm fine I feel brand new I don't need a I don't need a man, I don't I don't need a man I'll make it through 'Cause I know I'm fine Without you! I don't need a man to make it happen I get off being free I don't need a man to make me feel good I get off doing my thing I don't need a ring around my finger To make me feel complete So let me break it down I can get off when you ain't around Oh! I don't need a man (I'm over you) I don't need a man (I'm over you) I don't need a man (I'm without you) (I'm over you) I don't need a man I don't need a man I don't need a

 

Vertaling

Ik zie dat je naar me kijken Zoals ik heb iets voor je En de manier waarop je staren Waag het niet 'Want ik ben niet van plan om Geef het op aan jou Want er zijn een aantal dingen die ik niet zal doen En ik ben niet bang om u te vertellen Ik wil nooit meer weg willen u verward Hoe meer je probeert Hoe minder ik beet En ik heb het niet te denken door middel van Je weet dat als ik in je Ik heb geen man nodig om het te laten gebeuren Ik krijg uit het vrij Ik heb geen man nodig om mij goed te voelen Ik stap af doe mijn ding Ik heb geen behoefte aan een ring om mijn vinger Om mij compleet te voelen Dus laat me af te breken Ik kan uitstappen wanneer je niet in de buurt Oh! Je weet dat ik mijn eigen leven En ik kocht alles wat er in staat Dus als je wilt met mij Het is nog niet alles over de bling breng je Ik wil een liefde die voor echte En zonder dat dan geen deal En baby Ik hoef geen hand Als het wil alleen een ding te grijpen Hoe meer je probeert Hoe minder ik beet En ik heb het niet te denken door middel van Je weet dat als ik gevoel dat je Ik heb geen man nodig omte laten gebeuren Ik krijg uit het vrij Ik heb geen man nodig om mij goed te voelen Ik stap af doe mijn ding Ik heb geen behoefte aan een ring om mijn vinger Om mij compleet te voelen Dus laat me af te breken Ik kan uitstappen wanneer je niet in de buurt Laat het gaan Laat het gaan Laat het gaan Laat het gaan [Herhalen 4X] Ik heb geen behoefte aan een Ik heb geen man nodig, ik weet niet Ik heb geen man nodig Ik krijg met me op via Want ik weet dat ik goed ben Ik voel me gloednieuwe Ik heb geen behoefte aan een Ik heb geen man nodig, ik weet niet Ik heb geen man nodig Ik zal het door Want ik weet dat ik goed ben Zonder jou! Ik heb geen man nodig om het te laten gebeuren Ik krijg uit het vrij Ik heb geen man nodig om mij goed te voelen Ik stap af doe mijn ding Ik heb geen behoefte aan een ring om mijn vinger Om mij compleet te voelen Dus laat me af te breken Ik kan uitstappen wanneer je niet in de buurt Oh! Ik heb geen behoefte aan een man (ik ben over je heen) Ik heb geen behoefte aan een man (ik ben over je heen) Ik heb geen man nodig (Ik ben zonder jou) (Ik ben over je heen) Ik heb geen man nodig Ik heb geen man nodig Ik heb geen behoefte aan een