Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pussycat Dolls Songtekst: Jai Ho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pussycat Dolls - Jai Ho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jai Ho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pussycat Dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pussycat Dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jai Ho .

Origineel

Jai Ho! Jai Ho! I got shivers When you touch of a

 

Vertaling

Jai Ho! Jai Ho! Ik kreeg rillingen Wanneer u aanraking van een I'll make you hot, Krijg wat je hebt, Ik zal je wilt zeggen (Jai Ho, Jai Ho) Ik heb koorts, loopt als een vuur Voor jou ga ik all the way Ik wil u hoger (Jai Ho) Ik houd het stabiel stabiel, dat is hoe ik het doen Deze beat is zwaar, zo zwaar ga je voelen. (Jai Ho) U bent de reden dat ik adem (Jai Ho) U bent de reden dat ik nog steeds van mening (Jai Ho) You Are My Destiny (Jai Oh) Oh-oh-oh (Jai Ho) Nee er is niets dat ons kan stoppen (Jai Ho) Niets kan ooit tussen ons komen (Jai Ho) Dus kom en dans met mij Jai Ho! Catch me, catch me, catch me, c'mon, catch me, Ik wil je nu, Ik weet dat je me kunt besparen, kunt u mij, Ik heb je nodig nu. Ik ben de jouwe voor eeuwig, ja, voor eeuwig, Ik zal volgen, Overal in anyway, Never gonna laten Jai Ho! Jai Ho! Escape (Escape) weg (afstand), Ik breng je naar een plaats, Deze fantasie van jou en mij Ik zal nooit verliezen mijn kans (Jai Ho) Mmmhh yeaahhhh uumm yeaaaha Ikkan (ik kan) voel je (voel u), Rushing door mijn aderen Er is een oceaan in mijn hart Ik zal nooit meer hetzelfde zijn (Jai Ho) Just keep it burnin ', yeah baby, Just keep it comin '(Jai Ho) You're gonna find out baby, ben ik een op een miljoen (Jai Ho) U bent de reden dat ik adem (Jai Ho) U bent de reden dat ik nog steeds van mening (Jai Ho) You Are My Destiny Jai Oh! Oh-oh-oh-oooooh (Jai Ho) Nee er is niets dat ons kan stoppen (Jai Ho) Niets kan ooit tussen ons komen (Jai Ho) Dus kom en dans met mij Jai Ho! (oohh) Catch me, catch me, catch me, c'mon, catch me, Ik wil je nu, Ik weet dat je me kunt besparen, kunt u mij, Ik heb je nodig nu. Ik ben de jouwe voor eeuwig, ja, voor altijd Ik zal Overal in anyway, Never gonna laten (Jai Ho) Hmmm yaeaaaaahhh I need you, gonna make it Ik ben klaar, dus neem het (Jai Ho) U bent de reden dat ik adem (I breathe) U bent de reden dat ik nog steeds van mening (nog steeds geloven) You Are My Destiny (lot) Jai Oh! Oh-oh-oh-ooooh (JaiHo) Nee er is niets dat ons kan stoppen (can stop us) Niets kan ooit tussen ons komen Dus kom en dans met mij, Jai Ho! (oohh) Jai Ho! Bai bai-la-la! Bai bai-la-la! Jai Ho! Bai bai-la-la! Jai Ho