Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pussycat Dolls Songtekst: Played

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pussycat Dolls - Played ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Played? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pussycat Dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pussycat Dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Played .

Origineel

Why you talking all that talk Who you trying to impress Think you better check your style That might have worked before but I ain't having it Show me that you got the touch Hear the words that I don't say Gotta read between the lines You gotta learn this song Cause I wanna be played like a sweet guitar Played like a slow jam in the dark Gotta find the groove You know what to do to get to me I wanna be played like a violin Make the strings talk with your finger tips Never go to fast Gotta understand The way I need too be played It's not about the way you roll Your making it too obvious Try to be original You gotta learn me Don't be in such a rush I can be your symphony Listen to me all night long If you give me what I need I could be your favorite song I wanna be played like a sweet guitar Played like a slow jam in the dark Gotta find the groove You know what to do to get to me I wanna be played like a violin Make the strings talk with your finger tips Never go to fast Gotta understand The way I need too be played You make it just like that Come on do it again We're going to get this right Even if it takes all night Do you feel me? That's right Take it nice and slow I wanna be played like a sweet guitar Played like a slow jam in the dark Gotta find the groove You know what to do to get to me I wanna be played like a violin Make the strings talk with your finger tips Never go to fast Gotta understand The way I need too be played Played like a sweet guitar Played like a slow jam in the dark Gottafind the groove You know what to do to get to me I wanna be played Like a violin Make the string talk with your finger tips...

 

Vertaling

Waarom heb je het al dat praten Wie probeert u om indruk te maken Denkt u dat u beter uw stijl te controleren Dat zou kunnen hebben gewerkt alvorens maar ik ben niet het hebben van het Toon me dat je het touch kreeg Luister naar de woorden die ik zeg niet Gotta lezen tussen de lijnen Je moet leren dit lied Want ik wil worden afgespeeld als een zoete gitaar Speelde als een Slow Jam in het donker Gotta vindt de groef Je weet wat je moet doen om mij te pakken Ik wil worden afgespeeld als een viool Maak de snaren praten met uw vingertoppen Ga nooit te snel Moet begrijpen De manier waarop ik moet ook worden afgespeeld Het gaat niet om de manier waarop je roll Uw waardoor het te voor de hand liggende Probeer origineel te zijn Je moet me leren Wees niet zo'n haast Ik kan uw symfonie Luister naar me de hele nacht lang Als je me geven wat ik nodig heb Ik kon je favoriete liedje worden Ik wil worden afgespeeld als een zoete gitaar Speelde als een Slow Jam in het donker Gotta vindt de groef Je weet wat je moet doen om mij te pakken Ik wil worden afgespeeld als een viool Maak de snaren praten met uw vingertoppen Ga nooit naarsnel Moet begrijpen De manier waarop ik moet ook worden afgespeeld Je maakt het net als dat Kom op, nog een keer doen We gaan om dit recht te krijgen Ook al kost het de hele nacht Voel je je mij? Dat klopt Neem het leuk en traag Ik wil worden afgespeeld als een zoete gitaar Speelde als een Slow Jam in het donker Gotta vindt de groef Je weet wat je moet doen om mij te pakken Ik wil worden afgespeeld als een viool Maak de snaren praten met uw vingertoppen Ga nooit te snel Moet begrijpen De manier waarop ik moet ook worden afgespeeld Speelde als een zoete gitaar Speelde als een Slow Jam in het donker Gottafind de groef Je weet wat je moet doen om mij te pakken Ik wil worden afgespeeld Net als een viool Maak de string praten met uw vingertoppen ...