Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pussycat Dolls Songtekst: Wait A Minute

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pussycat Dolls - Wait A Minute ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wait A Minute? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pussycat Dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pussycat Dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wait A Minute .

Origineel

Everybody listen all over the world I got a story 'bout my favorite girl (Wait a minute) Oh, my baby's sexy for sure I had to have him when he walked through the door (Wait a minute) She was 'bout to drive me insane She come with drama while I'm giving her chains (Wait a minute) I'm focused but I'm losing control He only wants me for my body is all (Wait a minute) Girl, why you do me like that? You take all my money Can't even call a player back So wait a minute Boy, why you trippin' like that? You think 'cause you trickin' You get it just like that? Wait a minute Minding my business, I was doing my dance (go girl!) Got my attention, so I gave him a chance (Wait a minute) Did I mention he was buying the bar? (yes, you did) Gave him my number, he was trying so hard (Wait a minute) Bought me some things I didn't want, didn't need (yeah) Dropped down his jeans like I'm supposed to drop to my knees (Wait a minute) Now he been blowing up my phone like he know me (oh no) Been leaving messages "You know what you owe me" Oh no (Wait a minute) Girl, why you do me like that? You take all my money Can't even call a player back So wait a minute Boy, why you trippin' like that? You think 'cause you trickin' You get it just like that? Wait a minute Girl, why you do me like that? You take all my money Can't even call a player back So wait a minute Boy, why you trippin' like that? You think 'cause you trickin' You get it just like that? Wait a minute What is your problem daddy? Slow your roll Who you think you jivin'? You disturbing my flow! (Wait a minute) Why you be buggin' Like I'm some kind of ho? Got no more questions now I want you to go! So break! ( Bu-bu-ba-duh!) Hey, let me talk to you for a minute Shut up... shut up I love the way you strut Girl, you already know But, I'm feeling like you don't want me You just after my dough Baby, please, I'm fine I'm not one of these hos Chasing dreams and diamond rings So don't call me no more Hey Oh Hey Oh Wait a minute Girl, why you do me like that? You take all my money Can't even call a player back So wait a minute Boy, why you tripping like that? You think 'cause you trickin' You get it just like that? Wait a minute Girl, why you do me like that? You take all my money Can't even call a player back So wait a minute Boy, why you trippin' like that? You think 'cause you trickin' You get it just like that? Wait a minute See, I don't want your money Yeah, I've seen you rolling up here In your Cadillac But, I don't need all that It is a nice color though (Wait a minute) What they call you, Mr. Tin man or something? See, I don't want your cars I don't want your jewelry You can't buy this So you can keep that Wait a minute... Uh yeah, you can give me that back

 

Vertaling

Iedereen luistert de hele wereld Ik heb een verhaal 'Bout mijn favoriete meisje (Wacht een minuut) Oh, mijn baby's sexy zeker Ik moest hem hebben wanneer hij liep door de deur (Wacht een minuut) Ze was 'Bout me krankzinnig Ze komen met drama, terwijl ik gaf haar ketens (Wacht een minuut) Ik ben gericht, maar ik ben de controle te verliezen Hij wil alleen me voor mijn lichaam is alle (Wacht een minuut) Girl, waarom wil je me dat? Je neemt al mijn geld Kan niet eens een speler terug te bellen Dus wacht een minuut Jongen, waarom je Trippin 'dat willen? Je denkt dat omdat je trickin ' Je krijgt het zomaar? Wacht een minuut Minding mijn bedrijf, deed ik mijn dans (go girl!) Heb je mijn aandacht, dus ik gaf hem een kans (Wacht een minuut) Had ik al gezegd dat hij de bar te kopen? (Ja, je deed) Gaf hem mijn nummer, hij probeerde zo hard (Wacht een minuut) Kocht me een paar dingen die ik niet wilde, hoefde niet (ja) Daalde zijn spijkerbroek als ik zou moeten dalen tot mijn knieën (een minuut wachten) Nu is hij is mijn telefoon op te blazen als hij me weten (oh nee) Beenhet achterlaten van berichten "Je weet wat je me schuldig" Oh nee (Wacht een minuut) Girl, waarom wil je me dat? Je neemt al mijn geld Kan niet eens een speler terug te bellen Dus wacht een minuut Jongen, waarom je Trippin 'dat willen? Je denkt dat omdat je trickin ' Je krijgt het zomaar? Wacht een minuut Girl, waarom wil je me dat? Je neemt al mijn geld Kan niet eens een speler terug te bellen Dus wacht een minuut Jongen, waarom je Trippin 'dat willen? Je denkt dat omdat je trickin ' Je krijgt het zomaar? Wacht een minuut Wat is uw probleem papa? Slow uw broodje Wie je denkt dat je jivin '? U verontrustende mijn flow! (Wacht een minuut) Waarom u te flippen Zoals ik ben een soort van Ho? Heb je geen vragen meer nu wil ik dat je gaat! Dus breken! (Bu-bu-ba-duh!) He, laat me even met je praten een minuut Shut up ... opsluiten Ik hou van de manier waarop je strut Meisje, je al weet Maar, ik voel me als u niet wilt dat ik U net na mijn deeg Schatje, alsjeblieft, ik ben goed Ik ben niet een van deze hos Chasing dromen en diamanten ringen Dus niet bellen me geenmeer He Oh He Oh Wacht een minuut Girl, waarom wil je me dat? Je neemt al mijn geld Kan niet eens een speler terug te bellen Dus wacht een minuut Jongen, waarom je struikelen dat leuk? Je denkt dat omdat je trickin ' Je krijgt het zomaar? Wacht een minuut Girl, waarom wil je me dat? Je neemt al mijn geld Kan niet eens een speler terug te bellen Dus wacht een minuut Jongen, waarom je Trippin 'dat willen? Je denkt dat omdat je trickin ' Je krijgt het zomaar? Wacht een minuut Zie, ik wil niet uw geld Ja, ik heb je even tot het rollend In uw Cadillac Maar, ik heb dat allemaal niet nodig Het is een mooie kleur maar (Wacht een minuut) Hoe noemen ze je, meneer Tin man of iets? Zie, ik wil niet dat je auto's Ik wil niet dat uw sieraden U kunt niet kopen dit Dus je kunt houden dat Wacht eens even ... Uh ja, kunt u mij dat terug