Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pussycat Dolls Songtekst: When I Grow Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pussycat Dolls - When I Grow Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When I Grow Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pussycat Dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pussycat Dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When I Grow Up .

Origineel

Boys call you sexy (What

 

Vertaling

Jongens bel je sexy (Whats up sexy) En u dont care wat ze zeggen Zie je iedere keer omdraaien zij uw naam screamin Jongens bel je sexy (Whats up sexy) En u dont care wat ze zeggen Zie je iedere keer omdraaien zij uw naam screamin Nu Ive kreeg een bekentenis Toen ik jong was, wilde ik de aandacht En ik beloofde mezelf dat Id do anything Ãœberhaupt iets voor hen te merken mij Maar ik niet klagen We willen allemaal beroemd worden Dus ga je gang en zeggen wat je wilt zeggen Je weet wat haar willen naamloos Willen dat ze weten wat uw naam is Oorzaak zien wanneer ik jonger was zou ik zeggen When I grow up Ik wil beroemd worden Ik wil een ster Ik wil in films When I grow up Ik wil de wereld zien Drive mooie auto's Ik wil groupies hebben When I grow up Wees op TV Mensen kennen mij Wees op tijdschriften When I grow up Fris en schoon Nummer een kuiken als ik uit stap op het toneel Maar wees voorzichtig met wat je wenst want je zou kunnen krijgen gewoon U hoeft alleen zou kunnen krijgen U hoeft alleen zou kunnen krijgenhet Maar wees voorzichtig met wat je wenst want je zou kunnen krijgen gewoon U hoeft alleen zou kunnen krijgen U hoeft alleen zou kunnen krijgen Ze gebruikt om me te vertellen dat ik dom Tot ik dook op de TV Ik wilde altijd al een superster En wist dat zingen liedjes zou krijgen me zo ver Maar ik niet klagen We willen allemaal beroemd worden Dus ga je gang en zeggen wat je wilt zeggen Je weet wat haar willen naamloos Willen dat ze weten wat uw naam is Oorzaak zien wanneer ik jonger was zou ik zeggen When I grow up Ik wil beroemd worden Ik wil een ster Ik wil in films When I grow up Ik wil de wereld zien Drive mooie auto's Ik wil groupies hebben When I grow up Wees op TV Mensen kennen mij Wees op tijdschriften When I grow up Fris en schoon Nummer een kuiken als ik uit stap op het toneel Maar wees voorzichtig met wat je wenst want je zou kunnen krijgen gewoon U hoeft alleen zou kunnen krijgen U hoeft alleen zou kunnen krijgen Maar wees voorzichtig met wat je wenst want je zou kunnen krijgen gewoon U hoeft alleen zou kunnen krijgen U hoeft alleen zou kunnen krijgen Ik zie ze starenik Oh, Ima trendsetter Ja, dit is ware oorzaak wat ik doe, kan niemand het beter U kunt praten over mij Oorzaak Ima hot topic I see you watching me, watching me En ik weet dat je het wilt