Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Quilapayún Songtekst: Ronda Del Ausente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Q ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ronda Del Ausente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Quilapayún! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Q van Quilapayún en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ronda Del Ausente .

Origineel

El niño pidió una estrella adentro de un cascabel la quiere para su padre si vuelve a jugar con él. El padre mirando el cielo ve a su niño florecer la noche es jardín al vuelo y el viento es un carrusel. Por muros se sube el humo por llanos se va el corcel galopa el agua del río no la pueden detener. La nube que emprende el vuelo una rosa va a encender el niño encontró la huella y en el sol su redondel. El niño pidió una estrella adentro de un cascabel la quiere para su padre. si vuelve jugar con él. La casa alumbra el camino lucerito de papel la puerta se abre despacio a la sombra de un laurel soñando que el sueño pasa la vida empieza a correr que juntos están de nuevo y el mundo va a amanecer. El niño y el padre saben que el fuego se va a encender las penas se acaban padre se acaba el anochecer. La nube pidió una estrella adentro de un cascabel la quiere para su padre. ¿Volverá a jugar con él? 

 

Vertaling

De jongen vroeg om een ??ster in een rammelaar hij wil haar voor zijn vader als je weer met hem speelt. De vader die naar de hemel kijkt zie je kind bloeien de nacht is tuin tijdens de vlucht en de wind is een carrousel. Rook stijgt op door muren het paard gaat plat galoppeert het rivierwater ze kunnen haar niet stoppen. De wolk die op de vlucht slaat een roos zal oplichten de jongen vond de voetafdruk en in de zon zijn cirkel. De jongen vroeg om een ??ster in een rammelaar hij wil haar voor zijn vader. als hij weer met hem speelt. Het huis verlicht de weg kleine papieren ster de deur gaat langzaam open in de schaduw van een laurier dromen dat de droom voorbij gaat het leven begint te lopen dat ze samen weer zijn en de wereld zal aanbreken. Het kind en de vader weten het dat het vuur gaat branden de straffen zijn over vader het vallen van de avond is voorbij. De wolk vroeg om een ??ster in een rammelaar hij wil haar voor zijn vader. Ga je weer met hem spelen?