Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Quilapayún Songtekst: El Buen Borincano

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Q ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van El Buen Borincano? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Quilapayún! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Q van Quilapayún en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals El Buen Borincano .

Origineel

Si yo no hubiera nacido en la tierra en que nací estaría arrepentido de no haber nacido allí. Yo no tengo, la culpita oigan queridos hermanos de nacer en esta islita y de ser buen borincano. Como yo no soy de piedra algún día moriré y a mi borincana tierra mis despojos dejaré. Entiérrenme donde quieran pero sí en mi Borinquén. Bolívar en Venezuela, en Cuba Maceo y Martí y en República Argentina el glorioso San Martín. Ya le dieron a sus pueblos patria y media libertad y a mi borincana tierra sabe Dios quien le dará. 

 

Vertaling

Als ik niet was geboren in het land waar ik ben geboren Het spijt me daar niet geboren te zijn. Ik heb niet, de fout hallo lieve broers geboren te worden op dit kleine eiland en om een ??goede borincano te zijn. Omdat ik niet van steen ben op een dag zal ik sterven en naar mijn Borincana-land Ik laat mijn buit achter. Begraaf me waar je wilt maar ja in mijn Borinquén. Bolívar in Venezuela, in Cuba Maceo en Martí en in Argentinië de glorieuze Sint-Maarten. Ze hebben hun volk al gegeven vaderland en halve vrijheid en naar mijn Borincana-land God weet wie hem zal geven.