Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Quilapayún Songtekst: El Forastero

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Q ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van El Forastero? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Quilapayún! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Q van Quilapayún en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals El Forastero .

Origineel

Que de la llanura viene lo dice el tranco miedoso: a un pie le pide permiso para levantar el otro y entero lo descompone, el camino pedregoso. Que el litre da mala sombra le dijeron cuando mozo y a ningún árbol se arrima si no sombrea con otro, halla maligna intención hasta en el sauce piadoso. Los montañeses le gritan en el último recodo: caminos de la montaña son de Dios y de nosotros. Voz del viento que atropella oye cerrando los ojos y hace una cruz de suspiros por su llanura en reposo cuando pasa el remolino de papel y piedra y polvo. Digo que cantan de noche los altos pinos sonoros. Nada supo el forastero del corto tranco miedoso y se va con el permiso de un pie para alzar el otro. 

 

Vertaling

Dat komt uit de vlakte de angstige pas zegt het: vraag een voet om toestemming om de ander op te tillen en heel breekt het af, het stenige pad. Dat de liter slechte schaduw geeft zeiden ze hem als ik wacht en geen enkele boom komt dichtbij als je niet schaduwt met een ander, vind slechte intentie zelfs in de vrome wilg. De hooglanders schreeuwen tegen hem bij de laatste bocht: bergwegen ze zijn van God en van ons. Stem van de wind die overloopt hey sluit je ogen en maakt een kruis van zuchten voor zijn vlakte in rust wanneer de wervelwind voorbij gaat van papier en steen en stof. Ik zeg dat ze 's nachts zingen de hoge sonore dennen. De vreemdeling wist niets van de korte angstige pas en vertrekt met toestemming van de ene voet om de andere op te tillen.