Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Qeen Songtekst: I Was Born To Love You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Qeen - I Was Born To Love You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Was Born To Love You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Qeen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Q van Qeen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Was Born To Love You .

Origineel

Ga naar ... Home Songteksten Zoeken Top 45 Mijn account Home » Artiesten » Q » Queen » Songtekst  Printen   Koop MP3   Wijzigen Queen - I Was Born To Love You I was born to love you WIth every single beat of my heart Yes, I was born to take care of you Every single day... *I was born to love you With every single beat of my heart Yes, I was born to take care of you Every single day of my life You are the one for me I am the man for you You were made for me You're my ecstasy If I was given every opportunity I'd kill for your love So take a chance with me Let me romance with you I'm caught in a dream And my dream's come true It's so hard to believe This is happening to me An amazing feeling Comin' through- *Repeat I wanna love you I love every little thing about you I wanna love you, love you, love you Born- to love you Born- to love you Yes I was born to love you Born- to love you Born- to love you Every single day- of my life An amzing feeling Comin' through *Repeat Yes I was born to love you Every single day of my life Go, I love you babe Yes, I was born to love you I wanna love you, love you, love you I wanna love you I get so lonely, lonely, lonely, lonely Yeah, I want to love you Yeah, give it to me

 

Vertaling

Ga naar ... Startpagina Songteksten Zoeken Top 45 Mijn rekening Home »Artiesten» Q »Koningin» Songtekst Printen Koop MP3 Wijzigen Queen - I Was Born To Love You Ik ben geboren om van je hou Met elke enkele beat van mijn hart Ja, ik ben geboren om te zorgen voor u Elke dag ... * Ik ben geboren om van je hou Met elke slag van mijn hart Ja, ik ben geboren om te zorgen voor u Elke dag van mijn leven Jij bent degene voor mij Ik ben de man voor jou Je bent gemaakt voormij Je bent mijn extase Als ik alle kansen kreeg Ik zou een moord doen voor uw liefde Dus neem een ​​kans met mij Laat me romance met je Ik ben gevangen in een droom En mijn droom die uitkomt Het is zo moeilijk om te geloven Dit overkomt mij Een geweldig gevoel Comin 'through- * Herhaal Ik wil van je houden Ik hou van elk klein ding over jou Ik wil hou van je, hou van je, hou van je Born van je houden Born van je houden Ja, ik ben geboren om je liefde Born van je houden Born van je houden Elke dag-mijnleven Een ongelooflijke gevoel Comin 'door * Herhaal Ja, ik ben geboren om je liefde Elke dag van mijn leven Gaan, ik hou van je schat Ja, ik ben geboren om je liefde Ik wil hou van je, hou van je, hou van je Ik wil van je houden Ik krijg zo eenzaam, eenzaam, eenzaam, eenzaam Ja, ik wil van je houden Ja, geef het aan mij