Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quando rondo Songtekst: letter to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quando rondo - letter to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van letter to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quando rondo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quando rondo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals letter to you .

Origineel

[Intro] I'ma keep it real on this one nigga, ayy Quando Rondo nigga [Verse] Talking 'bout me on the internet, waiting for me to write back Got in my lane and caught some fame, he didn't like that This a letter to him, I'ma tell him how I feel Is it me or him like the fact I got a record deal I ain't never went out bad and that's on neighborhood crip How the fuck you say you raised me and I met you last year? I told my partners to chill, boy you could've been killed Somethin' deep down been tellin' me don't you cock back the steel 'Cause I got somethin' to lose and you got somethin' to prove Goin' live on FaceBook, flexin' with all your tools The only good advice you gave is take our pistol to school Visits on my rounds killin' me or is it deja vu? 'Cause it's too good to be true, is you really gon' shoot? This a song to the fans but this a letter to you How the fuck I bit your hand and you ain't never did shit for me Locked up, call Griffin, you couldn't send a couple cents to me Drop down to my knees, lord do you hear me? It's a dirty world, matter fact it's filthy Judge held a grudge, I swear to God that I'm not guilty My heart steady screamin' out, lord please heal me If it really was some pressure why the fuck you ain't gon' slide on me? Put my trust in DJ then that nigga testified on me Double back, come strapped with the MAC That day he tried to put that fire on me No face, no case, I emptied out that four five on me In the city where I'm from, I swear it's kill or be killed You gotta stay up on your pivot, anybody can get it Before I walk up out the door I swear I'm tuckin' my steel Mama be prayin' every night because my city get wicked, yeah yeah In the city where I'm from, I swear it's kill or be killed You gotta stay up on your pivot, anybody can get it Before I walk up out the door I swear I'm tuckin' my steel Mama be prayin', 'cause she know that my city get wicked, yeah yeah Yeah yeah (speak them facts nigga) Yeah yeah (speak them facts nigga) Uh uh, Quando Rondo nigga (grrah)

 

Vertaling

[Intro] I'ma keep it real on this one nigga, ayy Quando Rondo nigga [Verse] Talking 'about me on the internet, waiting for me to write back Got in my lane and caught some fame, he didn't like that Dit is een brief aan hem, ik vertel hem hoe ik me voel Ligt het aan mij of aan hem dat ik een platencontract heb Ik ben nog nooit slecht geweest en dat is op buurt crip Hoe kun je zeggen dat je me opgevoed hebt en ik je vorig jaar ontmoet heb? Ik zei tegen mijn partners dat ze rustig aan moesten doen. Je had dood kunnen zijn. Iets diep van binnen zegt me dat je het staal niet terug moet draaien. Want ik heb iets te verliezen en jij hebt iets te bewijzen. Live gaan op FaceBook, flexen met al je gereedschap Het enige goede advies dat je gaf was om ons pistool naar school te brengen Visits on my rounds killin' me or is it deja vu? 'Cause it's too good to be true, is you really gon'shoot? Dit is een lied voor de fans, maar dit is een brief aan jou. Hoe heb ik in je hand gebeten en je hebt nooit iets voor me gedaan? Opgesloten, bel Griffin, je kon me nog geen cent sturen Op mijn knieën, hoor je me? Het is een smerige wereld, het is zelfs smerig. Judge held a grudge, I swear to God that I'm not guilty Mijn hart schreeuwt het uit, Heer genees me alstublieft Als het echt druk was, waarom schuif je dan niet op mij? Put my trust in DJ then that nigga testified on me Double back, come strapped with the MAC Die dag probeerde hij me in brand te steken Geen gezicht, geen zaak, ik leegde die vier vijf op mij In de stad waar ik vandaan kom, zweer ik dat het doden of gedood worden is Je moet op je plaats blijven, iedereen kan het krijgen Voordat ik de deur uitloop, zweer ik dat ik mijn staal verstop Mama bidt elke nacht want mijn stad is slecht, ja ja In de stad waar ik vandaan kom, zweer ik dat het doden of gedood worden is Je moet op je plaats blijven, iedereen kan het krijgen Voordat ik de deur uitloop, zweer ik dat ik mijn staal verstop Mama zal bidden, want ze weet dat mijn stad slecht is, ja ja Yeah yeah (spreek de feiten nigga) Yeah yeah (spreek de feiten nigga) Uh uh, Quando Rondo nigga (grrah)