Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quando rondo Songtekst: picture me this way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quando rondo - picture me this way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van picture me this way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quando rondo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quando rondo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals picture me this way .

Origineel

[Chorus] No, they ain't picture me this way I remember they use to laugh at me Now when I walk up on the stage All the bitches, they love to grab at me Through these Cartier shades I see the hate, why they mad at me? Couple thousand in the safe, other half go in the kitchen cabinet [Verse] I got 'em sick that they stomach startin' to have it no way Shittin' on 'em in public like I ain't got no manners Bank account on fleek, I know they hate I got my balance I told my haters to come see me 'cause I know they can't stand it They drowned tryin' to ride my wave They couldn't surf no more I look Ma Dukes in the face like we ain't gon' hurt no more I'm healin' from a heartbreak, I done been hurt before Now everyone around me paid and rockin' Christian Dior Got everyone in my face like, "When the tape gon' drop?" Readin' the comments on my page, like when the hate gon' stop? Shooters hittin' my line like, "When the cake gon' drop?" Got the key to my city, I got the gates on lock Eighty-thousand on diamonds that's on a new wrist watch As long as it's shinin', no it ain't got to tick tock I fell in love with designer, she really love my drip-drop I really came from the trenches, that's why I love them grip Glocks Down on my dick, I ain't have shit so I had to go get it Pourin' codeine inside my drink so I can handle my feelings Prayin' to God that it don't rain 'cause I got cracks in my ceiling Look out my window watchin' J's served in the back of the building Kind of hard to leave the game, I'm tryin' to stack up a million It's kind of hard to stack your change when you're constantly givin' It's kind of hard to kill the drink when day to night you be sippin' It's kind of hard to leave the streets when that's the life that you livin' It's kind of hard to maintain when they all in your business It's kind of hard to switch lanes when they want your position [Chorus] No, they ain't picture me this way I remember they use to laugh at me Now when I walk up on the stage All the bitches, they love to grab at me Through these Cartier shades I see the hate, why they mad at me? Couple thousand in the safe, other half go in the kitchen cabinet [Outro] I got 'em sick that they stomach startin' to have it no way Shittin' on 'em in public like I ain't got no manners Bank account on fleek, I know they hate I got my balance I told my haters to come see me 'cause I know they can't stand it

 

Vertaling

[refrein] Nee, ze zien me niet op deze manier Ik herinner me dat ze me uitlachten Now when I walk up on the stage Alle teven, houden ervan om naar me te grijpen Through these Cartier shades Ik zie de haat, waarom zijn ze boos op me? Een paar duizend in de kluis, de andere helft gaat in de keukenkast [Verse] Ik heb ze ziek gemaakt dat ze het niet meer kunnen hebben Ze in het openbaar slaan alsof ik geen manieren heb. Bankrekening op fleek, ik weet dat ze haten dat ik mijn balans heb Ik zei tegen mijn haters dat ze naar me toe moesten komen, want ik weet dat ze het niet kunnen uitstaan Ze verdronken toen ze probeerden op mijn golf te rijden They couldn't surf no more Ik kijk Ma Dukes in het gezicht alsof we geen pijn meer zullen hebben I'm healin' from a heartbreak, I done been hurt before Nu heeft iedereen om me heen betaald en rockt Christian Dior Ik krijg iedereen op mijn gezicht van, "Wanneer komt de tape?" Lees de commentaren op mijn pagina, zoals, wanneer de haat zal stoppen? Shooters die mijn lijn raken, zoals, "Wanneer gaat de cake vallen?" Ik heb de sleutel van mijn stad, Ik heb de poorten op slot Tachtigduizend aan diamanten voor een nieuw polshorloge. As long as it's shinin', no it ain't got to tick tock Ik werd verliefd op ontwerpster, ze houdt echt van mijn druppel Ik kom echt uit de loopgraven, daarom hou ik van die grip Glocks Down on my dick, I ain't have shit so I had to go get it Ik giet codeïne in mijn drankje zodat ik mijn gevoelens kan beheersen. Prayin' to God that it don't rain 'cause I got cracks in my ceiling Ik kijk uit m'n raam naar J's die achter in het gebouw wordt geserveerd. Moeilijk om het spel te verlaten, ik probeer een miljoen op te stapelen Het is moeilijk om je wisselgeld te stapelen als je constant geeft Het is moeilijk om de drank te doden als je dag en nacht aan het nippen bent Het is moeilijk om de straat te verlaten als dat het leven is dat je leidt. Het is moeilijk vol te houden als ze allemaal in jouw zaken zitten Het is moeilijk om van baan te veranderen als ze je positie willen [Chorus] Nee, ze zien me niet op deze manier Ik weet nog dat ze me uitlachten Now when I walk up on the stage Alle teven, ze houden ervan om naar me te grijpen Through these Cartier shades Ik zie de haat, waarom zijn ze boos op me? Een paar duizend in de kluis, de andere helft gaat in de keukenkast [Outro] I got 'em sick that they stomach startin' to have it no way Schijten op hen in het openbaar alsof ik geen manieren heb Bank account on fleek, I know they hate I got my balance I told my haters to come see me 'cause I know they can't stand it