Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quavo Songtekst: tha truth (quavo speaks on robbery)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quavo - tha truth (quavo speaks on robbery) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tha truth (quavo speaks on robbery)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quavo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quavo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tha truth (quavo speaks on robbery) .

Origineel

[Intro] I understand, but this is my proposition for y'all. When you came out that mothafuckin' studio, that was one time I almost got killed. (Yup) Yup, I know that. So it's 5 other times that I almost got killed and listen here, my blood brother... ...And I know who got the 3 piece, Fat Trel, he got that 3 piece chain (We know, we know who got that too, we know all that) So do [?] got that or no? [Chorus] Lil' boy don't play with me, lil' boy, lil' boy don't play with me Little boy, never been a gangsta, lil' boy don't play with me Small, lil' boy don't play with me, wipe that lil' baby Lil' boy don't play with me, small ball, fuck nigga Do you know who I am? Lil' boy don't play with me Head honcho, you think you can come up off me Don't you dare play with me Peon, you thinkin' that you can come up off of me Little boy, don't you play with me Don't play with me, lil' boy don't play with me Don't play with me, don't you dare, lil' boy don't play with me [Verse] Lil' boy, can't handle the pressure Cause the world know you got the QC pendant Look at him scared in the interview Got him shakin' out his britches I'ma tell 'em how it went down Nigga jumped off the stage, started walkin' through the crowd I'm the last one walkin' through the door So they took the opportunity to hit the lick now One nigga tried to go snatch it Hit him with the Hennessy, broke the glasses 'Nother nigga grabbed my chain, then he ran to the left What type of real street nigga leave his partner by himself? My chain gone, it's all good though You just made me re-up on pot of gold But don't think this shit is all good though You might as well hide in a spider hole Potato on the snub nose Call my niggas Migo Idaho You fuckin' with the wrong rappers, mane We know your address and we got your name All this for a QC chain? Like your mama say, boy you in hot water Put him on the menu, put him on the plate Cause Quavo wanna make an order [Chorus] Lil' boy don't play with me, lil' boy, lil' boy don't play with me Little boy, never been a gangsta, lil' boy don't play with me Small, lil' boy don't play with me, wipe that lil' baby Lil' boy don't play with me, small ball, fuck nigga Do you know who I am? Lil' boy don't play with me Head honcho, you think you can come up off me Don't you dare play with me Peon, you thinkin' that you can come up off of me Little boy, don't you play with me Don't play with me, lil' boy don't play with me Don't play with me, don't you dare, lil' boy don't play with me

 

Vertaling

[Intro] Ik begrijp het, maar dit is mijn voorstel voor jullie allemaal. Toen je uit die verdomde studio kwam, was dat één keer dat ik bijna vermoord werd. Yup, dat weet ik. Dus het zijn 5 andere keren dat ik bijna vermoord werd en luister, mijn bloedbroeder... ...En ik weet wie de 3-delige heeft, Fat Trel, hij heeft die 3-delige ketting. (We weten het, we weten ook wie dat heeft, we weten dat allemaal) Dus heb je dat of niet? [Chorus] Lil' boy speel niet met mij, lil' boy, lil' boy speel niet met mij Kleine jongen, nooit een gangster geweest, Lil' jongen speelt niet met mij Kleine, kleine jongen speelt niet met mij, veeg die kleine baby af Lil' boy speelt niet met mij, kleine bal, fuck nigga Weet je wie ik ben? Kleine jongen speelt niet met mij Head honcho, denk je dat je van me af kunt komen Waag het niet om met mij te spelen Peon, denk je dat je van mij af kunt komen? Kleine jongen, speel niet met me Speel niet met me, kleine jongen, speel niet met me Speel niet met mij, waag het niet, kleine jongen speel niet met mij [Verse] Lil' boy, kan de druk niet aan Cause the world know you got the QC pendant Look at him scared in the interview Got him shakin' out his britches I'ma tell 'em how it went down Neger sprong van het podium en begon door de menigte te lopen. Ik ben de laatste die door de deur loopt. So they took the opportunity to hit the lick now One nigga tried to go snake it Sloeg hem met de Hennessy, brak de glazen Een andere nigga pakte m'n ketting en rende naar links. Wat voor een echte straatneger laat zijn partner alleen? Mijn ketting is weg, maar het is allemaal goed. Je hebt me net een pot met goud laten kopen. Maar denk niet dat deze shit allemaal goed is. Je kan je net zo goed verstoppen in een spinnenhol. Potato on the snub nose Noem mijn niggas Migo Idaho Je neukt met de verkeerde rappers, man. We weten je adres en we hebben je naam. Dit allemaal voor een QC ketting? Zoals je moeder zegt, jongen je zit in heet water Zet hem op het menu, zet hem op de plaat Cause Quavo wanna make an order [Chorus] Kleine jongen speelt niet met mij, lil' boy, lil' boy don't play with me Kleine jongen, nooit een gangster geweest, Lil' jongen speelt niet met mij Kleine, kleine jongen speelt niet met mij, veeg die kleine baby af Lil' boy speelt niet met mij, kleine bal, fuck nigga Weet je wie ik ben? Lil' boy don't play with me Head honcho, denk je dat je van me af kunt komen Waag het niet om met mij te spelen Peon, denk je dat je van mij af kunt komen? Kleine jongen, speel niet met me Speel niet met me, kleine jongen, speel niet met me Speel niet met mij, waag het niet, kleine jongen speel niet met mij