Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queen Songtekst: how can i go on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queen - how can i go on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how can i go on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how can i go on .

Origineel

When all the salt is taken from the sea. I stand dethroned. I'm naked and I bleed. But when your finger points so savagely. Is anybody there to believe in me?. To hear my plea and take care of me?. How can I go on. From day to day. Who can make me strong. In every way. Where can I be safe. Where can I belong. In this great big world of sadness. How can I forget. Those beautiful dreams that we shared. They're lost and they're no way to be found. How can I go on?. Sometimes I start to tremble in the dark. I cannot see. When people frighten me. I try to hide myself so far from the crowd. Is anybody there to comfort me. (precious love, hear my plea yeah). Lord... take care of me. How can I go on. From day to day. Who can make me strong. In every way. Where can I be safe. Where can I belong. In this great big world of sadness. How can I forget. Those beautiful dreams that we shared. They're lost and they're nowhere to be found. How can I go on?

 

Vertaling

Als al het zout uit de zee is gehaald. Ik sta onttroond. Ik ben naakt en ik bloed. Maar als je vinger zo woest wijst. Is er iemand die in mij gelooft?. Om mijn smeekbede te horen en voor me te zorgen? Hoe kan ik verder gaan. Van dag tot dag. Wie kan me sterk maken. In alle opzichten. Waar kan ik veilig zijn. Waar kan ik thuis horen. In deze grote wereld van verdriet. Hoe kan ik vergeten. Die mooie dromen die we deelden. Ze zijn verloren en ze zijn niet meer terug te vinden. Hoe kan ik verder gaan? Soms begin ik te beven in het donker. Ik kan niets zien. Als mensen me bang maken. Ik probeer me te verstoppen zo ver van de menigte. Is er iemand om me te troosten. (dierbare liefde, hoor mijn smeekbede ja). Heer... zorg voor mij. Hoe kan ik verder gaan. Van dag tot dag. Wie kan mij sterk maken. In alle opzichten. Waar kan ik veilig zijn. Waar kan ik thuis horen. In deze grote wereld van verdriet. Hoe kan ik vergeten. Die mooie dromen die we deelden. Ze zijn verloren en ze zijn nergens te vinden. Hoe kan ik verder gaan?