Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queen Songtekst: made in heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queen - made in heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van made in heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals made in heaven .

Origineel

I'm taking my ride with destiny. Willing to play my part. Living with painful memories. Loving with all my heart. Made in heaven. made in heaven. It was all meant to be, yeah. Made in heaven. made in heaven. That's what they say. Can't you see. That's what everybody says to me. Can't you see. Oh I know. I know. I know that it's true. Yes it's really meant to be. Deep in my heart. I'm having to learn to pay the price. They're turning me upside down. Waiting for possibilities. Don't see too many around. Made in heaven. made in heaven. It's for all to see. Made in heaven. made in heaven. That's what everybody say. everybody says to me. It was really meant to be. Oh can't you see. Yeah, everybody, everybody says. Yes it was meant to be. Yeah, yeah. When stormy weather comes around. It was made in heaven. When sunny skies. breakthrough behind the clouds. I wish it could last forever, yeah. Wish it could last forever. forever. I'm playing my roll in history. Looking to find my goal. Taking all this misery. But giving it all my soul. Made in heaven. made in heaven. It was meant to be. Made in heaven. made in heaven. That's what everybody says. Wait and see. it was really meant to be. So plain to see. Yeah. everybody, everybody. everybody tells me so. Yes it was plain to see. yes it was meant to be. Written in the stars. Written in the stars

 

Vertaling

Ik neem mijn rit met het lot. Bereid om mijn rol te spelen. Leven met pijnlijke herinneringen. Liefhebben met heel mijn hart. Gemaakt in de hemel. Gemaakt in de hemel. Het was allemaal voorbestemd, ja. Gemaakt in de hemel. Gemaakt in de hemel. Dat is wat ze zeggen. Zie je het niet. Dat is wat iedereen tegen me zegt. Snap je het dan niet. Oh ik weet het. Ik weet het. Ik weet dat het waar is. Ja, het is echt zo bedoeld. Diep in mijn hart. Ik moet leren de prijs te betalen. Ze zetten me op mijn kop. Wachtend op mogelijkheden. Zie er niet te veel in de buurt. Gemaakt in de hemel. Gemaakt in de hemel. Het is voor iedereen te zien. Gemaakt in de hemel. Gemaakt in de hemel. Dat is wat iedereen zegt. Iedereen zegt het tegen mij. Het was echt zo bedoeld. Oh kan je het niet zien. Ja, iedereen, iedereen zegt het. Ja, het moest zo zijn. Ja, ja. Wanneer stormachtig weer om de hoek komt kijken. Het was gemaakt in de hemel. Wanneer zonnige luchten. doorbreken achter de wolken. Ik wou dat het eeuwig kon duren, ja. Wou dat het eeuwig kon duren. Voor eeuwig. Ik speel mijn rol in de geschiedenis. Op zoek naar mijn doel. Het nemen van al deze ellende. Maar geef het al mijn ziel. Gemaakt in de hemel. Gemaakt in de hemel. Het was zo bedoeld. Gemaakt in de hemel. Gemaakt in de hemel. Dat is wat iedereen zegt. Wacht en zie. Het was echt zo bedoeld. Zo duidelijk te zien. Ja, iedereen, iedereen zegt het me. Ja, het was duidelijk te zien. Ja, het moest zo zijn. Geschreven in de sterren. Geschreven in de sterren.