Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queen Songtekst: my secret fantasy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queen - my secret fantasy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my secret fantasy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my secret fantasy .

Origineel

Ah Oooh-oo-oooh My fantasy My fantasy Oooooooh Gives me pleasure Gives me pleasure Oooh-oo-oooh My secret fantasy Ooh-oo-ooh, ooh-oo-ooh My fantasy Yeah (Fantasy) gives me pleasure Gives me pleasure Do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Ha Ahh Ah, ah, ahhh Ah, ah, ahhh, ahh, ahh, ahh Oooh, yeah, yeah Fantasy It's my fantasy It's my fantasy (secret fantasy), fantasy Oooh-ooh, oooh-ooh

 

Vertaling

Ah Oooh-oo-oooh Mijn fantasie Mijn fantasie Oooooooh Geeft me plezier Geeft me plezier Oooh-oo-oooh Mijn geheime fantasie Ooh-oo-ooh, ooh-oo-ooh Mijn fantasie Ja (Fantasie) geeft me plezier Geeft me plezier Doe, doe, doe, doe Doe, doe, doe, doe, doe, doe, doe, doe Ha Ahh Ah, ah, ahhh Ah, ah, ahhh, ahh, ahh, ahh Oooh, yeah, yeah Fantasie Het is mijn fantasie Het is mijn fantasie (geheime fantasie), fantasie Oooh-ooh, oooh-ooh