Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queen Songtekst: reaching out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queen - reaching out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reaching out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reaching out .

Origineel

Lately, I've been hard to reach. I've been too long on my own. Everybody has a private world. Where they can be alone. Are you calling me?. Are you trying to get through. Are you reaching out for me?. Like I'm reaching out for you

 

Vertaling

De laatste tijd ben ik moeilijk te bereiken. Ik ben te lang op mezelf geweest. Iedereen heeft een eigen wereld. Waar ze alleen kunnen zijn. Bel je me? Probeer je me te bereiken. Wil je me bereiken? Zoals ik mijn hand naar jou uitsteek