Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queen Songtekst: ride the wild wind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queen - ride the wild wind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ride the wild wind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ride the wild wind .

Origineel

Words and music by Queen. Ride the wild wind. Push the envelope don't sit on the fence. (Hey hey hey). Ride the wind. Live life on the razor's edge. (Hey hey hey). Gonna ride the whirlwind. It ain't dangerous - enough for me. Get your head down baby (yeah) we're gonna ride tonight. Your angel eyes are shining bright. I wanna take your hand - lead you from this place. Gonna leave it all behind. Check out of this rat race. Ride the wild wind (hey hey hey). Ride the wild wind (hey hey hey). Gonna ride the wild wind. It ain't dangerous - enough for me. Tie your hair back baby. We're gonna ride tonight (yeah). We got freaks to the left. We got jerks to the right. Sometimes I get so low - I just have to ride. Let me take your hand. Let me be your guide. Ooh ride the wild wind. (Don't sit on the fence). (Hey hey hey). Ride the wild wind. (Live life on the razor's edge). (Hey hey hey). Gonna ride the wild wind. It ain't dangerous - enough for me. Yeah ride the wild wind (hey hey hey). Ooh ride the wild wind (hey hey hey). Gonna ride it ride the wild wind. It ain't dangerous - enough for me. Ride the wild wind. Ride the wild wind. (Hey hey hey). The wild wind. The wild wind.

 

Vertaling

Woorden en muziek van Queen. Berijd de wilde wind. Push the envelope don't sit on the fence. (Hey hey hey hey). Berijd de wind. Leef het leven op het scherp van de snede. (Hey hey hey). Ik ga de wervelwind berijden. Het is niet gevaarlijk - genoeg voor mij. Doe je hoofd naar beneden baby (yeah) we're gonna ride tonight. Je engelogen schijnen helder. Ik wil je hand nemen - je wegleiden van deze plek. Ik laat het allemaal achter me. Weg uit deze rat race. Ride the wild wind (hey hey hey). Ride the wild wind (hey hey hey). Ik ga op de wilde wind rijden. Het is niet gevaarlijk - genoeg voor mij. Bind je haar naar achteren baby. We gaan vanavond rijden (yeah). We hebben freaks aan de linkerkant. We hebben eikels aan de rechterkant. Soms word ik zo laag - ik moet gewoon rijden. Laat me je hand nemen. Laat me je gids zijn. Rij op de wilde wind. (Ga niet op het hek zitten). (Hey hey hey). Berijd de wilde wind. (Leef het leven op het scherp van de snede). (Hey hey hey). Gonna ride the wild wind. Het is niet gevaarlijk - genoeg voor mij. Yeah ride the wild wind (hey hey hey). Ooh ride the wild wind (hey hey hey). Gonna ride it ride the wild wind. Het is niet gevaarlijk - genoeg voor mij. Ride the wild wind. Ride the wild wind. (Hey hey hey). De wilde wind. De wilde wind.