Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queen Songtekst: the night comes down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queen - the night comes down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the night comes down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the night comes down .

Origineel

When I was young it came to me. And I could see the sun breakin'. Lucy was high and so was I dazzling. Holding the world inside. Once I believed in ev'ryone. Ev'ryone and anyone can see. Oh oh the night comes down. And I get afraid of losing my way. Oh oh the night comes down. Oooh and it's dark again. Once I could laugh with ev'ryone. Once I could see the good in me. The black and the white distinctively colouring. Holding the world inside. Now all the world is grey to me. Nobody can see you gotta believe it. Oh oh the night comes down. And I get afraid of losing my way. Oh oh the night comes down. Oooh and it's dark again. And it's dark again. And it's dark again

 

Vertaling

Toen ik jong was kwam het in me op. En ik kon de zon zien breken. Lucy was hoog en ik ook verblindend. Ik hield de wereld binnen. Eens geloofde ik in iedereen. Ev'ryone en iedereen kan zien. Oh oh de nacht komt naar beneden. En ik word bang om mijn weg te verliezen. Oh oh de nacht komt naar beneden. Oooh en het is weer donker. Eens kon ik lachen met iedereen. Eens kon ik het goede in mij zien. Het zwart en het wit duidelijk kleurend. De wereld binnen houden. Nu is de hele wereld grijs voor mij. Niemand kan het zien, je moet het geloven. Oh oh de nacht komt naar beneden. En ik word bang om mijn weg te verliezen. Oh oh de nacht komt naar beneden. Oooh en het is weer donker. En het is weer donker. En het is weer donker