Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queens of the stone age Songtekst: avon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queens of the stone age - avon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van avon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queens of the stone age! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queens of the stone age en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals avon .

Origineel

I see you go. Through a park in a haze. I don't listen. For traffic going the same way. A simple system. I string 'em up. I cut 'em down. Dare I say. A perfect vision. Some simple ways to let you know. Free range humans all cooped up. Naked clone is playing lame. I string 'em up. I cut 'em down.

 

Vertaling

Ik zie je gaan. Door een park in een waas. Ik luister niet. Voor verkeer dat dezelfde kant op gaat. Een eenvoudig systeem. Ik hang ze op. Ik snij ze los. Durf ik te zeggen. Een perfecte visie. Enkele eenvoudige manieren om het je te laten weten. Mensen met vrije uitloop, allemaal opgesloten. Een naakte kloon speelt een kreupele. Ik hang ze op. Ik snij ze los.