Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queens of the stone age Songtekst: christian brothers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queens of the stone age - christian brothers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van christian brothers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queens of the stone age! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queens of the stone age en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals christian brothers .

Origineel

No bad dream fucker's gonna boss me around. Christian brothers gonna take him down. But it can't help me get over. Don't be cross it's sick what i want. I've seen the boss blink on and off. Fake concerns is what's the matter, man. And you think i ought to shake your motherfucking hand. Well i know how much you care. Don't be cross it's sick what i want. I've seen the boss blink on and off. Come here by me i want you here. Nightmares become me it's so fucking clear. Nightmares become me it's so fucking clear

 

Vertaling

Geen slechte dromen neuker gaat me rond commanderen. Christian broers gaan hem neerhalen. Maar het kan me niet helpen om er overheen te komen. Wees niet boos, het is ziekelijk wat ik wil. Ik heb de baas zien knipperen aan en uit. Valse bezorgdheid is wat er aan de hand is, man. En jij denkt dat ik je verdomde hand moet schudden. Nou, ik weet hoeveel je om me geeft. Wees niet boos, het is ziekelijk wat ik wil. Ik heb de baas zien knipperen aan en uit. Kom hier bij me, ik wil je hier. Nachtmerries worden mij het is zo verdomd duidelijk. Nachtmerries worden mij, het is zo verdomd duidelijk.