Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queens of the stone age Songtekst: do it again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queens of the stone age - do it again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do it again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queens of the stone age! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queens of the stone age en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do it again .

Origineel

I fall over and over and over over over on you. I get in, I get in, I get in, you're the only one I'm into. You and me. Fit so tight. I go lower and lower and lower lower living easy. I don't know how long I got till it's over. You and me. Fit so tight. Can you do it again. Do it again. Do it again. Can you do it again. All the way, all the way, all the way, there's nowhere left we can be. I'm into what you do but I leave you nowhere. You and me. Fit so tight. All we need. Is one more time. Can you do it again. Do it again. Do it again. Can you do it again. I only get to live one life. I won't pretend you're only mine. Where will you go, when we all fall away. So do it again. Do it again

 

Vertaling

Ik val over en over en over op jou. Ik stap in, ik stap in, jij bent de enige waar ik in ben. Jij en ik. Fit zo strak. Ik ga lager en lager en lager levend gemakkelijk. Ik weet niet hoe lang ik heb tot het voorbij is. Jij en ik. Past zo strak. Kun je het nog eens doen. Doe het nog eens. Doe het nog eens. Kun je het nog een keer doen. Helemaal, helemaal, helemaal, er is nergens meer waar we kunnen zijn. Ik ben in wat je doet, maar ik laat je nergens. Jij en ik. passen zo goed bij elkaar. Alles wat we nodig hebben. Is nog één keer. Kun je het nog eens doen. Doe het nog eens. Doe het nog eens. Kun je het nog eens doen. Ik mag maar één leven leiden. Ik zal niet doen alsof je alleen van mij bent. Waar ga je heen, als we allemaal wegvallen. Dus doe het nog eens. Doe het nog een keer.