Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queensrÿche Songtekst: disconnected 1834205

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queensrÿche - disconnected 1834205 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van disconnected 1834205? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queensrÿche! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queensrÿche en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals disconnected 1834205 .

Origineel

I've got to do something About the loathsome State I'm in DiS CoN NeC TeD DiS CoN NeC TeD DiS CoN NeC TeD Everywhere I see decay Mechanized and sterilized Visions of replay I must release my rage Oh... DiS CoN NeC TeD I'm... DiS CoN NeC TeD Feeling so... DiS CoN NeC TeD D o w n......... Maybe all I need Beside my pills And the surgery Is a new metaphor for reality I'm... DiS CoN NeC TeD Feeling so... DiS CoN NeC TeD Oh... DiS CoN NeC TeD - you know -

 

Vertaling

Ik moet iets doen Aan de afschuwelijke Staat waarin ik me bevind DiS CoN NeC TeD DiS CoN NeC TeD DiS CoN NeC TeD Overal zie ik verval Gemechaniseerd en gesteriliseerd Visioenen van herhaling Ik moet mijn woede loslaten Oh... DiS CoN NeC TeD Ik ben... DiS CoN NeC TeD Ik voel me zo... DiS CoN NeC TeD Doo w n......... Misschien is alles wat ik nodig heb naast mijn pillen en de operatie een nieuwe metafoor voor de realiteit Ik ben... DiS CoN NeC TeD Ik voel me zo... DiS CoN NeC TeD Oh... DiS CoN NeC TeD - weet je -