Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queensrÿche Songtekst: eyes of a stranger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queensrÿche - eyes of a stranger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eyes of a stranger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queensrÿche! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queensrÿche en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eyes of a stranger .

Origineel

[Intro, spoken over page] Dr. David, telephone please. Dr. David Dr. Blair, Dr. Blair, Dr. J. Hamilton, Dr. J Hamilton [Nikki screaming and complaining to a nurse] [Verse 1] All alone now Except for the memories Of what we had, and what we knew Every time I try to leave it behind me I see something that reminds me of you Every night the dreams return to haunt me Your rosary wrapped around your throat I lie awake and sweat, afraid to fall asleep I see your face looking back at me [Chorus] And I raise my head and stare Into the eyes of a stranger I've always known that the mirror never lies People always turn away From the eyes of a stranger Afraid to know what Lies behind the stare [Verse 2] Is this all that's left Of my life before me? Straight jacket memories, sedative highs No happy ending like they've always promised There's got to be something left for me [Chorus] [Guitar solo] [Pre-Chorus] How many times must I live this tragedy? How many more lies will they tell me? All I want is the same as everyone Why am I here, and for how long? [Chorus] [Instrumental, medley of Operation: Mindcrime, Speak, Revolution Calling] Revolution! [Eerie instrumentation, spoken] I remember now

 

Vertaling

[Intro, gesproken over pagina] Dr. David, telefoon alstublieft. Dr. David Dr. Blair, Dr. Blair, Dr. J. Hamilton, Dr. J Hamilton [Nikki schreeuwt en klaagt tegen een verpleegster] [Verse 1] Helemaal alleen nu Behalve de herinneringen Van wat we hadden, en wat we wisten Every time I try to leave it behind me zie ik iets dat me aan jou doet denken Elke nacht komen de dromen terug om me te achtervolgen Jouw rozenkrans om je keel gewikkeld Ik lig wakker en zweet, bang om in slaap te vallen Ik zie je gezicht naar me terugkijken [refrein] And I raise my head and stare In de ogen van een vreemde Ik heb altijd geweten dat de spiegel nooit liegt Mensen draaien zich altijd weg Van de ogen van een vreemde Bang om te weten wat achter de blik schuilt [Verse 2] Is dit alles wat er over is Van mijn leven voor mij? Straight jacket memories, sedative highs No happy end like they've always promised Er moet nog iets over zijn voor mij [refrein] [Guitar solo] [Pre-Chorus] Hoe vaak moet ik deze tragedie nog meemaken? Hoeveel leugens zullen ze me nog vertellen? Alles wat ik wil is hetzelfde als iedereen Waarom ben ik hier, en voor hoelang? [Chorus] [Instrumentaal, medley van Operatie: Mindcrime, Speak, Revolution Calling] Revolution! [Eerie instrumentatie, gesproken] Ik herinner me nu