Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queensrÿche Songtekst: i take you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queensrÿche - i take you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i take you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queensrÿche! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queensrÿche en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i take you .

Origineel

You can't forgive me with blood on my lip? I've feasted on your innocence, left you like trash on the floor You follow blindly, I run on empty I'll be the savior you crave If my language seems backwards then your vision is so unclear Your heartbeat in my hand begins to slow, way down ... I take you! I take you ... slow And I take you! Fade in memories convenient to forget Tasted what you hid from me and I'm on to the next Automatic, catatonic I won't moralize with excuses ... for "why me?" I love the fear in your eyes It's all from memory and I'm running on empty I'll be the savior you crave If my language seems backwards, your vision is so unclear Your heartbeat in my hand begins to slow It's over! I take you! I take you ... slow If my language seems backwards, your vision is so unclear Your heartbeat in my hand begins to slow way down I take you! I take you ... slow

 

Vertaling

Je kunt me niet vergeven met bloed op mijn lip? Ik heb me tegoed gedaan aan je onschuld, je achtergelaten als vuilnis op de vloer Jij volgt blindelings, ik loop leeg Ik zal de redder zijn waarnaar je hunkert Als mijn taal achterlijk lijkt dan is jouw visie zo onduidelijk Je hartslag in mijn hand begint te vertragen, ver naar beneden ... Ik neem je! Ik neem je... langzaam En ik neem jou! Vervagen in herinneringen handig om te vergeten Geproefd wat je voor me verborg en ik ben op naar de volgende Automatisch, catatonisch. Ik zal niet moraliseren met excuses... voor "waarom ik?" Ik hou van de angst in je ogen. Het is allemaal uit het geheugen en ik loop op leeg Ik zal de redder zijn waarnaar je hunkert Als mijn taal achterlijk lijkt, is jouw visie zo onduidelijk Je hartslag in mijn hand begint te vertragen Het is voorbij. Ik neem je! Ik neem je... langzaam Als mijn taal achterstevoren lijkt, is je zicht zo onduidelijk Je hartslag in mijn hand begint te vertragen Ik neem je. Ik neem je... langzaam