Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: queensrÿche Songtekst: the killing words

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: queensrÿche - the killing words ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the killing words? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van queensrÿche! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van queensrÿche en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the killing words .

Origineel

Wait for me I'll understand I just need time to comprehend your changes There's always been these changes in you I remember there was a time when Fears we had we left behind and we danced But it seems the more we learn We'll learn that it's over Over It's dangerous this game we play Your killing me words Forget if you can The way you moved when our hands touched You forced me to force you Do you remember All the dreams, the nightmare we shared? The poison of love so pure it's deceiving And deceit is all we have it's got to be over Over It's dangerous this game we play Your killing me words Over Over Too late to take a chance again it's over Now the wireless in my hand is ringing The distance of our lives keeps spreading Pounding I hear my heart, I'm not listening Your voice from far away is screaming it's over Over Too late to take a chance again it's over Over Over It's dangerous this game we play You're killing me Killing me! Over Over You're too late to take a chance again; It's over!

 

Vertaling

Wacht op mij, ik zal het begrijpen. Ik heb alleen tijd nodig om je veranderingen te begrijpen Er zijn altijd al die veranderingen in je geweest Ik herinner me dat er een tijd was dat Angsten die we hadden lieten we achter ons en we dansten Maar het lijkt erop dat hoe meer we leren We zullen leren dat het voorbij is. Over Het is gevaarlijk dit spel dat we spelen Je vermoordt me woorden Vergeet als je kunt De manier waarop je bewoog toen onze handen elkaar raakten Je dwong me om jou te dwingen Herinner je je Al de dromen, de nachtmerrie die we deelden? Het vergif van liefde zo puur dat het misleidend is En bedrog is alles wat we hebben het moet over zijn Over Het is gevaarlijk dit spel dat we spelen Your killing me words Over Over Te laat om weer een kans te wagen, het is voorbij Nu rinkelt de radio in mijn hand De afstand van onze levens blijft zich verspreiden bonzend hoor ik mijn hart, ik luister niet Jouw stem van ver weg schreeuwt dat het voorbij is Over Te laat om nog een kans te wagen het is voorbij Over Over Het is gevaarlijk dit spel dat we spelen Je vermoordt me Doodt me! Over Over Je bent te laat om nog een kans te wagen; Het is voorbij!