Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quicksilver messenger service Songtekst: chicken

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quicksilver messenger service - chicken ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chicken? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quicksilver messenger service! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quicksilver messenger service en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chicken .

Origineel

I run around outside, inside to I run around the world to get together with you I got a three page note addressing my wife I had to get away to get some living out of life He-hey Where she heading He-he-hey I got to get getting, she´s the woman I love and she ain't´ home Chicken on back, chicken on back Chicken on back! I jump in a yellow cab, headed for home I´ve been to New York City and I´ve been alone I jumped up to walk and I walk up the stairs Looking for my baby but she wasn´t anywhere He-hey Where´s that woman staying He-he-hey I got to get getting, she´s the woman I love and she ain't´ home Chicken on back, chicken on back Chicken on back! She run ??? trying to get me hooked Be a man, settle down, stay at home read a book Same thing everyday, all work no play Can´t even understand that kind of woman anyway He-hey Where she´s heading He-he-hey I got to get getting, she´s the woman I love and she ain't´ home Chicken on back, chicken on back Chicken on back! Chicken on back, chicken on back Chicken on back!

 

Vertaling

Ik ren rond buiten, binnen om Ik ren de wereld rond om met jou samen te zijn Ik kreeg een briefje van drie pagina's, gericht aan mijn vrouw. Ik moest weg om wat leven uit het leven te halen He-hey Waar gaat ze heen He-he-hey Ik moet gaan, ze is de vrouw van wie ik hou en ze is niet thuis Kip op de rug, kip op de rug Kip op de rug! Ik spring in een gele taxi, op weg naar huis Ik ben in New York geweest en ik ben alleen geweest Ik sprong op om te lopen en ik liep de trap op Op zoek naar mijn schatje maar ze was nergens He-hey Waar logeert die vrouw He-he-hey Ik moet haar halen, ze is de vrouw van wie ik hou en ze is niet thuis Kip op de rug, kip op de rug Kip op de rug! Ze rent om me aan de haak te slaan. Wees een man, settel je, blijf thuis en lees een boek. Elke dag hetzelfde, werken, niet spelen. Ik begrijp dat soort vrouwen toch niet. He-hey Waar gaat ze heen? He-he-hey Ik moet gaan, ze is de vrouw waar ik van hou en ze is niet thuis Kip op de rug, kip op de rug Kip op de rug! Kip op de rug, kip op de rug Kip op de rug!