Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quicksilver messenger service Songtekst: fresh air

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quicksilver messenger service - fresh air ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fresh air? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quicksilver messenger service! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quicksilver messenger service en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fresh air .

Origineel

Oh, What you do to me Oh, What you do to me, little girl Oh, Have another hit of sweet air Oh, Have another hit-- I want to know where you going I want to know, sweet mama, where you gonna go? Oh, Have another hit of Fresh Air Oh, Have another hit-- Oh, Baby what you gonna do? I what to know what you gonna do sweet thing? Oh, Have another hit of sweet love in the morning Oh, Have another hit-- --Guitar Solo-- I love you, yes I do I love you, God knows I do Oh, Have another hit of sweet California Sunshine Oh, Have another hit-- --Piano Solo-- Take me home, Take me home Take me home, I wanna go home with you Oh, Have another hit of Fresh Air Oh, Have another hit--

 

Vertaling

Oh, wat je met me doet Oh, wat je met me doet, kleine meid Oh, Neem nog een trekje van zoete lucht Oh, Neem nog een trekje... Ik wil weten waar je heen gaat Ik wil weten, lieve mama, waar ga je heen? Oh, Neem nog een trekje van frisse lucht Oh, Neem nog een trekje... Oh, Baby wat ga je doen? Ik wil weten wat je gaat doen, liefje? Oh, Neem nog een hit van zoete liefde in de ochtend Oh, Have another hit-- -Gitaarsolo-- Ik hou van je, ja dat doe ik Ik hou van je, God weet dat ik dat doe Oh, Neem nog een hit van zoete Californische zonneschijn Oh, Have another hit-- --Piano Solo-- Breng me naar huis, Breng me naar huis Take me home, I wanna go home with you Oh, Have another hit of Fresh Air Oh, Have another hit--