Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Quidam Songtekst: Let Me Fall

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Quidam - Let Me Fall ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Let Me Fall? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Quidam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Q van Quidam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Let Me Fall .

Origineel

Let me fall Let me fallI will dance so freely Let me climbHolding on to no one There’s a moment when fearYou can hold me only and dream must collide If you too will fall Someone I amAway from all these Is waiting for courageUseless fears and chains The one I want The one I will becomeSomeone I am Will catch meIs waiting for my courage The one I want So let me fallThe one I will become If I must fallWill catch me I won’t heed your warnings I won’t hear themSo let me fall If I must fall All I askI won’t heed your warnings All I needI won’t hear Let me open whichever door I might openLet me fall If I fall Let me fallThere’s no reason If I fallTo miss this one chance Though the phoenix mayThis perfect moment or may not riseJust let me fall

 

Vertaling

Let me fall Let me fallI will dance so freely Let me climbHolding on to no one There’s a moment when fearYou can hold me only and dream must collide If you too will fall Someone I amAway from all these Is waiting for courageUseless fears and chains The one I want The one I will becomeSomeone I am Will catch meIs waiting for my courage The one I want So let me fallThe one I will become If I must fallWill catch me I won’t heed your warnings I won’t hear themSo let me fall If I must fall All I askI won’t heed your warnings All I needI won’t hear Let me open whichever door I might openLet me fall If I fall Let me fallThere’s no reason If I fallTo miss this one chance Though the phoenix mayThis perfect moment or may not riseJust let me fall