Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Quim Barreiros Songtekst: Fui Acudir

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Quim Barreiros - Fui Acudir ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Fui Acudir? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Quim Barreiros! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Q van Quim Barreiros en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Fui Acudir .

Origineel

E eu nasci p'ra bombeiro P'ra ajudar a minha gente Ando sempre num vai-e-vem P'ra acudir quem está doente Ajudar pessoas carentes É humano, faz tão bem Porque será que há homens Que não vão acudir ninguém? Fazer bem, ser generoso É a obrigação de um qualquer Acreditem, deixo tudo Para ir acudir mulher Amigo, um conselho Que te vai fazer bem: Experimenta com jeitinho Ir acudir alguém Já fui acudir Helena Já fui acudir Rita Já fui acudir tantas Nem me lembro muito bem Já fui acudir Paula Já fui acudir Carla Ó mulher, não tenhas medo Que eu vou-te acudir também

 

Vertaling

En ik ben geboren p'ra brandweerman P'ra mijn volk helpen Ik draag altijd een heen-en-weer P'ra acudir die ziek is Het helpen van mensen in nood Het is menselijk, ofwel ook Waarom zijn er mannen Acudir iedereen wie niet? Goed doen, wees gul Het is de plicht van elke Geloof me, ik laat alle Om acudir vrouw gaan Vriend, een raad Wat je ook gaat doen: Probeer mooi Overslaan acudir iemand Ik heb acudir Helena geweest Ik heb acudir Rita geweest Ik heb zoveel acudir geweest Ik kan me niet heel goed herinneren ReedsPaula ging acudir Ik heb acudir Carla geweest O vrouw, wees niet bang Ik ga acudir ook