Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quinn xcii Songtekst: chase the wind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quinn xcii - chase the wind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chase the wind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quinn xcii! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quinn xcii en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chase the wind .

Origineel

[Chorus] You take the floor from me Why you gotta spin it around Throw intuitions out the window Tell me honey, why do you make a sound It’s like we always chase the wind, so Baby slow down, baby baby slow down Why you gotta run around and say that I’ll be home now Baby why you stuck inside the water makes me know now The way you always hit it makes me cry cuz we're alone now Baby slow down, baby, baby slow down Oh, baby slow down, baby, baby slow down [Verse 1] I got a feeling that you might be enough for me But how do I know We could sit a while this might be the love for me But still I’m not sure And we walk around dancing Dancing to the music We be acting wildly I be thinking stupid but you’ll be on your cell phone Who is that my cupid You catch me glance my eyes all the time Don’t be surprised By the notion, by the notion That you’re a lie We not open, no we not open [Chorus] Oh you take the floor from me Why you gotta spin it around Throw intuitions out the window Tell me honey, why do you make a sound Its like we always chase the wind, so Baby slow down, baby baby slow down Why you gotta run around and say that I'll be home now Baby why you stuck inside the water makes me know now The way you always hit it makes me cry cuz were alone now Baby slow down, baby baby slow down Baby slow down, baby baby slow down [Verse 2] Oh oh, I feel myself falling for ya harder each time Part of me knows it’s a trap, knows that you’re trouble My body even tells me so yeah I can't seem to let ya go The twisted game ya play ya make excuses just to cover your lies Cuz ooh I like the way that ya move, I like the way that ya smile I like the way that yours eyes pour into me, but I hate the things that ya play when all ya want is to stay Falling harder each day [Verse 3] See all these lies, so baby I could read you all these sad poems but I need something that’s better than what I just left from That’s music thats passed me That girl im thinking from last week, love is overly-rated You got a problem everyone asks me if I’m single And I say no, we go out, they stay home I wanna say that I love you, but I feel my job is based on Stayin’ in the moment, and we own it But I still want you there in the morning And I still want you by my side Whenever we fight that’s a warning Whenever we try to be humble Whenever we try to be smooth You better off being with somebody else And I’m better off trying to be new, uh uh See I’m better off trying to be new [Chorus] You take the floor from me Why you gotta spin it around Throw intuitions out the window Tell me honey, why do you make a sound Its like we always chase the wind, so Baby slow down, baby baby slow down Why you gotta run around and say that I’ll be home now Baby why you stuck inside the water makes me know now The way you always hit it makes me cry cuz were alone now Baby slow down, baby baby slow down Baby slow down, baby baby slow down [Outro] Ooh I like the way that ya move I like the way that ya smile (baby slow down, baby baby slow down) I like the way that yours eyes they pour into me, but (baby slow down, baby baby slow down) I hate the games that ya play when all ya want is to stay Falling harder each day-ay Baby slow down Baby baby slow down (I hate the games that ya play when all ya want is to stay) Baby slow down, baby baby slow down Mmm

 

Vertaling

[refrein] You take the floor from me Why you gotta spin it around Gooi intuïtie uit het raam Vertel me schat, waarom maak je een geluid It's like we always chase the wind, so Baby slow down, baby baby slow down Waarom moet je rondrennen en zeggen dat ik nu thuis zal zijn Baby waarom zit je vast in het water maakt me nu weten De manier waarop je altijd slaat maakt me aan het huilen omdat we nu alleen zijn Baby slow down, baby, baby slow down Oh, baby slow down, baby, baby slow down [Verse 1] Ik heb het gevoel dat je misschien genoeg voor me bent But how do I know We zouden een tijdje kunnen zitten dit zou de liefde voor mij kunnen zijn But still I'm not sure En we lopen dansend rond Dansend op de muziek We doen wild Ik denk aan iets stoms maar jij bent aan het bellen Wie is dat mijn cupido Je betrapt me de hele tijd met mijn ogen te knipperen Laat je niet verrassen Door het idee, door het idee Dat je een leugen bent We zijn niet open, nee we zijn niet open [refrein] Oh you take the floor from me Why you gotta spin it around Throw intuitions out the window Tell me honey, why do you make a sound Its like we always chase the wind, so Baby slow down, baby baby slow down Waarom moet je rondrennen en zeggen dat ik nu thuis zal zijn Baby waarom je vastzit in het water maakt me nu weten De manier waarop je altijd slaat maakt me aan het huilen omdat we nu alleen zijn Baby slow down, baby baby slow down Baby slow down, baby baby slow down [Verse 2] Oh oh, ik voel mezelf elke keer harder voor je vallen Een deel van me weet dat het een val is, weet dat je problemen geeft My body even tells me so yeah I can't seem to let ya go Het verdraaide spel dat je speelt, je maakt excuses om je leugens te verbergen Cuz ooh I like the way that ya move, I like the way that ya smile I like the way that your eyes pour in me, but I hate the things that ya play when all ya want is to stay Falling harder each day [Verse 3] See all these lies, so baby I could read you all these sad poems but I need something that's better than what I just left from That's music thats passed me That girl im thinking from last week, love is overly-rated Je hebt een probleem iedereen vraagt me of ik single ben En ik zeg nee, wij gaan uit, zij blijven thuis Ik wil zeggen dat ik van je hou, maar ik voel dat mijn werk gebaseerd is op In het moment blijven, en dat bezitten we But I still want you there in the morning En ik wil je nog steeds aan mijn zijde Whenever we fight that's a warning Whenever we try to be humble Whenever we try to be smooth You better off being with somebody else And I'm better off trying to be new, uh uh See I'm better off trying to be new [refrein] You take the floor from me Why you gotta spin it around Throw intuitions out the window Tell me honey, why do you make a sound Its like we always chase the wind, so Baby slow down, baby baby slow down Waarom moet je rondrennen en zeggen dat ik nu thuis zal zijn Baby waarom je vastzit in het water maakt me nu weten De manier waarop je altijd slaat maakt me aan het huilen omdat we nu alleen zijn Baby slow down, baby baby slow down Baby slow down, baby baby slow down [Outro] Ooh I like the way that ya move I like the way that ya smile (baby slow down, baby slow down) I like the way that your eyes they pour into me, but (baby slow down, baby slow down) I hate the games that ya play when all ya want is to stay Falling harder each day-ay Baby slow down Baby, baby, rustig aan (I hate the games that ya play when all ya want is to stay) Baby slow down, baby baby slow down Mmm