Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quinn xcii Songtekst: new wave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quinn xcii - new wave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new wave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quinn xcii! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quinn xcii en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new wave .

Origineel

[Verse 1] We love falling deeper Drown ourselves in all that goes on You say fear the reaper I say bring him on [Chorus 1] You probably follow I'm on the new wave You're looking hollow I found a new way Show me how you do Tell me how you feel 'Cause you say you're living fine all the time But I know whats real And it's all the same Tell me how you deal 'Cause you been waiting on the next thing I would say I'm on a new wave [Chorus 2] I'm on a new wave I'm on a new wave (She gotta be my love to worry 'bout) I'm on a new wave (You got it, don't say no, don't worry bout it, you got it) [Verse 2] They can't help but notice Say my name till they wear it out And envy is the focus There's no reason to doubt [Chorus 1] You probably follow I'm on the new wave You're looking hollow I found a new way Show me how you do Tell me how you feel 'Cause you say you're living fine all the time But I know what's real And it's all the same Tell me how you deal 'Cause you been waiting on the next thing I would say I'm on a new wave [Chorus 2] I'm on a new wave I'm on a new wave (She gotta be my love to worry bout) I'm on a new wave (You got it, don't say no, don't worry bout it, you got it) [Verse 3] Tell me all your problems Know I simply can't relate And if you call me on my cellphone Know I give it to you straight I'm on a new wave, hey yeah I'm on a new, yo, oh, oh, oh [Outro] I'm on a new wave 'Cause you say you're living fine all the time But I know what's real I'm on a new wave (She gotta be my love to worry bout) 'Cause you been waiting on the next thing I would say I'm on a new wave

 

Vertaling

[Verse 1] We love falling deeper Drown ourselves in all that goes on You say fear the reaper I say bring him on [Chorus 1] Je volgt me waarschijnlijk I'm on the new wave You're looking hollow Ik heb een nieuwe manier gevonden Laat me zien hoe je doet Vertel me hoe je je voelt 'Omdat je zegt dat je altijd goed leeft Maar ik weet wat echt is And it's all the same Vertel me hoe je ermee omgaat Cause you been waiting on the next thing I would say I'm on a new wave [Chorus 2] I'm on a new wave I'm on a new wave (She gotta be my love to worry 'bout) I'm on a new wave (You got it, don't say no, don't worry bout it, you got it) [Verse 2] They can't help but notice Say my name till they wear it out En afgunst is de focus Er is geen reden om te twijfelen [Chorus 1] You probably follow I'm on the new wave You're looking hollow I found a new way Laat me zien hoe je doet Vertel me hoe je je voelt 'Omdat je zegt dat je de hele tijd goed leeft Maar ik weet wat echt is And it's all the same Vertel me hoe je ermee omgaat Cause you been waiting on the next thing I would say I'm on a new wave [Chorus 2] I'm on a new wave I'm on a new wave (She gotta be my love to worry bout) I'm on a new wave (You got it, don't say no, don't worry bout it, you got it) [Verse 3] Tell me all your problems Weet dat ik me er niet mee kan identificeren En als je me belt op mijn mobiel Weet dat ik het je eerlijk vertel I'm on a new wave, hey yeah I'm on a new, yo, oh, oh, oh [Outro] I'm on a new wave 'Cause you say you're living fine all the time But I know what's real I'm on a new wave (She gotta be my love to worry bout) 'Cause you been waiting on the next thing I would say I'm on a new wave