Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quinten coblentz Songtekst: find yourself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quinten coblentz - find yourself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van find yourself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quinten coblentz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quinten coblentz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals find yourself .

Origineel

Verse 1: I know that look in your eyes I know you’re thinking what you won’t say aloud You say you’re living your life (it’s the way you want it) But you don’t know anything about The way to live a life that won’t crumble and fade away If you would listen you’d hear me say Chorus: When you find me, you will find yourself You’re unwinding, though you hide it well And I’m saying, don’t erase my voice from your head I won’t stop calling you (home) When you find me, you will find yourself at the same time Verse 2: I know this world is a maze Full of a million suggestions (million suggestions) You tell yourself it’s a phase (but you’ll see soon) There’s no escaping these questions Cuz if love is just chance, there’s no answer to hate Life is not what you make, I know why you were made Hook Bridge: I wanna show you the way You wanna throw it away What do you want me to say? (I wanna save you) You’ve no idea the price There’s so much meaning in life I pray you’ll open your eyes And just be mine, you are mine Hook End: When you find me, you will find yourself at the same time

 

Vertaling

Vers 1: Ik ken die blik in je ogen Ik weet dat je denkt wat je niet hardop wilt zeggen Je zegt dat je je leven leeft (het is de manier waarop je het wilt) Maar je weet niets over de manier om een leven te leiden dat niet afbrokkelt en vervaagt Als je zou luisteren zou je me horen zeggen Refrein: Als je mij vindt, zul je jezelf vinden Je bent je aan het ontspannen, al verberg je het goed En ik zeg, wis mijn stem niet uit je hoofd Ik zal niet stoppen je te roepen (naar huis) Wanneer je mij vindt, zul je tegelijkertijd jezelf vinden Vers 2: I know this world is a maze Full of a million suggestions (miljoen suggesties) You tell yourself it's a phase (but you'll see soon) There's no escaping these questions Want als liefde gewoon toeval is, is er geen antwoord op haat Het leven is niet wat je maakt, ik weet waarom je gemaakt bent Hook Bridge: Ik wil je de weg wijzen You wanna throw it away Wat wil je dat ik zeg? (Ik wil je redden) Je hebt geen idee van de prijs Er is zoveel betekenis in het leven Ik bid dat je je ogen zult openen En wees gewoon van mij, je bent van mij Hook Einde: When you find me, you will find yourself at the same time