Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quinten coblentz Songtekst: gloria a dios

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quinten coblentz - gloria a dios ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gloria a dios? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quinten coblentz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quinten coblentz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gloria a dios .

Origineel

Verse 1: I don’t know I don’t know, I don’t know How you love me How you love me When I feel I let you down When I know I’m not who I want to be I don’t give you half the glory you deserve, yeah Pre-chorus: And I don’t have the time left in this life To repay the price of a white lie Nothing I can do to break the wall of sin in two And you don’t owe me life, but I’m still here Calling on the Name that defeats fear All I have is you, and it’s you I’m running to Chorus: The crushing weight of all of my sin You gave your Son, and put it on Him He died alone, but rose again Showing death is not the end Now you’ve got us singing Gloria, gloria, gloria, gloria (And you’ve got us singing) Gloria, gloria, gloria Gloria a Dios Verse 2: I will never understand How you love me How you love me, when I know I let you down And I’m nowhere near who I want to be Could never give you half the glory you deserve, yeah Pre-chorus Chorus [Karen Jewels reading Romans 5:18-20] Chorus

 

Vertaling

Vers 1: I don't know Ik weet het niet, ik weet het niet Hoe je van me houdt Hoe je van me houdt When I feel I let you down When I know I'm not who I want to be I don't give you half the glory you deserve, yeah Pre-chorus: And I don't have the time left in this life To repay the price of a white lie Niets wat ik kan doen om de muur van zonde in tweeën te breken En je bent me geen leven schuldig, maar ik ben nog steeds hier Roepend op de naam die angst verslaat Alles wat ik heb ben jij, en het is naar jou dat ik ren Refrein: Het verpletterende gewicht van al mijn zonden U gaf uw Zoon, en legde het op Hem Hij stierf alleen, maar stond weer op Hij liet zien dat de dood niet het einde is Nu laat U ons zingen Gloria, gloria, gloria, gloria (En je hebt ons aan het zingen gekregen) Gloria, gloria, gloria Gloria a Dios Vers 2: Ik zal nooit begrijpen Hoe je van me houdt Hoe je van me houdt, terwijl ik weet dat ik je teleurgesteld heb En ik ben lang niet wie ik wil zijn Kan je nooit de helft van de glorie geven die je verdient, ja Pre-chorus Refrein [Karen Jewels leest Romeinen 5:18-20] Chorus