Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quinteto em branco preto Songtekst: reveses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quinteto em branco preto - reveses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reveses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quinteto em branco preto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quinteto em branco preto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reveses .

Origineel

CRIADOR,MUITO TEMPO NÓS. OUÇA MINHA VOZ,MEU CLAMOR. ILUMINE OS PANTANAIS,PROTEJA OS CAFEZAIS. E OS ROUXINÓIS. EU ME SINTO COMO UM GRÃO. A MINHA DECISÃO NÃO PRIMAZ. MAS A SUA INTENÇÃO MANTÉM OS PÉS NO CHÃO,. E COSTUMAZ. EU SOU FLOR, SOU COQUERAIS. SOU COMO OS PARDAIS E OS GIRASSÓIS. SOU O MAR E A IMENSIDÃO. SOU COMO GUARDIÃO. CORAÇÃO VERDE!. ASAS SOBREVOANDO ENTRE CARGAS DE FUMAÇA. DESTRUIÇÃO DE NOSSAS MATAS.... DEVASTAÇÃO!. E OS HOMENS QUE PROVOCAM. OS REVESES DESTE CHÃO. VÃO PLANTANDO NELE SUA PRÓPRIA EXTINÇÃO.

 

Vertaling

SCHEPPER, LANGE TIJD WIJ. HOOR MIJN STEM, MIJN SCHREEUW. "DE WETLANDS TE VERLICHTEN, DE KOFFIEPLANTAGES TE BESCHERMEN... "EN DE NACHTEGALEN IK VOEL ME ALS EEN GRAAN "MIJN BESLISSING IS NIET VAN HET GROOTSTE BELANG... MAAR JOUW VOORNEMEN HOUDT ME MET BEIDE BENEN OP DE GROND. EN COSTUMAZ. IK BEN BLOEM, IK BEN COQUERAIS. IK BEN ALS MUSSEN EN ZONNEBLOEMEN. IK BEN DE ZEE EN DE ONMETELIJKHEID. IK BEN ALS EEN VOOGD. GROEN HART. VLEUGELS DIE OVER LADINGEN ROOK VLIEGEN. VERNIETIGING VAN ONZE BOSSEN.... DEVASTATION! EN DE MANNEN DIE PROVOCEREN. DE TEGENSLAGEN VAN DEZE GROND. PLANTEN DAARIN HUN EIGEN UITROEIING.