Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: quinteto em branco preto Songtekst: sentimento popular

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: quinteto em branco preto - sentimento popular ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sentimento popular? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van quinteto em branco preto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter q van quinteto em branco preto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sentimento popular .

Origineel

Meu sentimento. Liberto nas cartas de amor. Sem fingimento. Nem sou um grande professor. No sofrimento. Me espalho ao vento das canções. Ressentimentos apagam nossas emoções. Meu documento é a alma de compositor. Doce instrumento do peito de um trovador. É dar alento. Alimento para os corações. Ensinamento. E o tempo escreve as lições. Escrevo a vida em versos. Fiz um juramento. Esse é o meu fundamento. Casamento de se eternizar. Felicidade é o que ganho por merecimento. Brota encantamento. Esse meu sentimento popular

 

Vertaling

Mijn gevoel. Ontketend in liefdesbrieven. Geen pretentie. Ik ben ook geen groot leraar. In lijden. Ik verstrooi me in de wind van liedjes. Wrokgevoelens wissen onze emoties uit. Mijn document is de ziel van de componist. Zoet instrument van een troubadour's borst. Het is om adem te geven. Voedsel voor de harten. Onderwijzen. En de tijd schrijft de lessen. Ik schrijf het leven in verzen. Ik heb een eed afgelegd. Dat is mijn basis. Een huwelijk dat eeuwig duurt. Geluk is wat ik verdien door verdienste. Het brengt betovering. Dit is mijn populaire gevoel