Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Quum Barreiros Songtekst: Fui Acudir

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Quum Barreiros - Fui Acudir ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Fui Acudir? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Quum Barreiros! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Q van Quum Barreiros en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Fui Acudir .

Origineel

E eu nasci p'ra bombeiro P'ra ajudar a minha gente Ando sempre num vai-e-vem P'ra acudir quem está doente Ajudar pessoas carentes É humano, faz tão bem Porque será que há homens Que não vão acudir ninguém? Fazer bem, ser generoso É a obrigação de um qualquer Acreditem, deixo tudo Para ir acudir mulher Amigo, um conselho Que te vai fazer bem: Experimenta com jeitinho Ir acudir alguém Já fui acudir Helena Já fui acudir Rita Já fui acudir tantas Nem me lembro muito bem Já fui acudir Paula Já fui acudir Carla Ó mulher, não tenhas medo Que eu vou-te acudir também

 

Vertaling

En ik ben geboren p'ra brandweerman P'ra mijn mensen te helpen Ik altijd heen en weer gaande dragen P'ra reageren die ziek is Help behoeftige mensen Het is menselijk, ofwel ook Waarom zijn er mannen Dat zal niet iedereen reageren? Doen het goed, wees gul Het is de plicht van elke Geloof me, ik laat alle Te reageren Vrouw gaan Vriend, een raad Wat u goed zal doen: Probeer mooi Ga iemand reageren Heb ik reageren Helena Heb ik reageren Rita Ik heb zoveel reageren geweest Ik herinner me niet veelgoed Heb ik reageren Paula Heb ik reageren Carla O vrouw, wees niet bang Ik ben goed ga reageren