Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Qween Songtekst: Mother Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Qween - Mother Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mother Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Qween! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Q van Qween en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mother Love .

Origineel

Queen - Mother Love I don't want to sleep with you I don't need the passion too I don't want a stormy affair To make me feel my life is heading somewhere All I want is the comfort and care Just to know that my woman gives me sweet - Mother love ah ha I've walked too long in this lonely lane I've had enough of this same old game I'm a man of the world and they say that I'm strong But my heart is heavy, and my hope is gone Out in the city, in the cold world outside I don't want pity, just a safe place to hide Mama please, let me back inside I don't want to make no waves But you can give me all the love that I crave I can't take it if you see me cry I long for peace before I die All I want is to know that you're there You're gonna give me all your sweet - Mother love ah ha (mother love) My body's aching, but I can't sleep My dreams are all the company I keep Got such a feeling as the sun goes down I'm coming home to my sweet - Mother love (Mother love mother love love love love love) God works in mysterious ways Eeeeh dop, de dop, dep dop I think I'm goin' back to the things I learnt so well in my youth

 

Vertaling

Queen - Mother Love Ik wil niet met je naar bed Ik wil niet de passie ook nodig Ik wil niet dat een stormachtige affaire Om me mijn leven is ergens op weg Alles wat ik wil is het comfort en zorg Gewoon om te weten dat mijn vrouw geeft me sweet - Moeder liefde ah ha Ik heb te lang in deze eenzame laan liep Ik heb genoeg van deze zelfde oude spel had Ik ben een man van de wereld en ze zeggen dat ik ben sterk Maar mijn hart is zwaar, en mijn hoop is weg Uit in de stad, in de koude wereld buiten Ik wil geen medelijden, maar eenveilige plek om te verbergen Mama alsjeblieft, laat me weer naar binnen Ik wil niet geen golven maken Maar je kunt me alle liefde die ik hunkert Ik kan het niet nemen als je me zien huilen Ik verlang naar rust voordat ik sterf Alles wat ik wil is om te weten dat je er bent Je gaat me al uw zoete - Moeder liefde ah ha (moederliefde) Pijn mijn lichaam, maar ik kan niet slapen Mijn dromen zijn alle bij de onderneming Ik blijf Heb zo'n gevoel als de zon onder gaat Ik kom naar huis naar mijn lieve - Moeder liefde (Moeder liefde moeder love love lovelove love) God werkt op mysterieuze wijze Eeeeh dop, de dop, dep dop Ik denk dat ik ga niet terug naar de dingen die ik geleerd zo goed in mijn jeugd