Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Roberto Juarroz Songtekst: Hay hombres que...

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: R ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hay hombres que...? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Roberto Juarroz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Roberto Juarroz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hay hombres que... .

Origineel

Hay hombres que al quedar solos desaparecen, se esfuman como vértigos en el aire. Si alguien de pronto los llamase, nadie respondería. O tal vez solo se oyera algo similar a una voz grabada. La soledad es una prueba de realidad. Y enseña por lo menos a buscarse otro nombre. Y algunas veces, otro ser. 

 

Vertaling

Er zijn mannen die, wanneer ze alleen gelaten worden, verdwijnen, ze verdwijnen als duizeligheid in de lucht. Als iemand ze plotseling heeft gebeld, niemand zou antwoorden. Of misschien is het gewoon gehoord iets dat lijkt op een opgenomen stem. Eenzaamheid is een test van de realiteit. En het leert tenminste om een ??andere naam te vinden. En soms een ander wezen.