Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Roberto Juarroz Songtekst: El cielo también tiene arrugas...

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: R ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van El cielo también tiene arrugas...? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Roberto Juarroz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Roberto Juarroz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals El cielo también tiene arrugas... .

Origineel

El cielo también tiene arrugas Y no para servir a un pensamiento. El cielo tiene arrugas Para apartar un poco de sombra Y protegerla Y descansar. Cuando todo se alisa, Quedan las arrugas del cielo Para sostener la fe del universo. Y hasta el cielo mismo Se refugia a veces todo en sus arrugas Para poder créer. 

 

Vertaling

De lucht heeft ook rimpels En niet om een ??gedachte te dienen. De lucht heeft rimpels Om een ??beetje schaduw te verwijderen En bescherm haar En rust. Als alles soepel is, De rimpels van de lucht blijven bestaan Om het geloof van het universum te behouden. En zelfs de hemel zelf Soms schuilt alles in zijn rimpels Om te kunnen geloven.