Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Roberto Juarroz Songtekst: Hay palabras que no decimos...

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: R ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hay palabras que no decimos...? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Roberto Juarroz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Roberto Juarroz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hay palabras que no decimos... .

Origineel

Hay palabras que no decimos y que ponemos sin decirlas en las cosas. Y las cosas las guardan, y un día nos contestan con ellas y nos salvan el mundo, como un amor secreto en cuyos dos extremos hay una sola entrada. ¿No habrá alguna palabra de esas que no decimos que hayamos colocado sin querer en la nada? 

 

Vertaling

Er zijn woorden die we niet zeggen en die we zonder dingen te zeggen zeggen. En dingen houden ze, en op een dag antwoorden ze ons met hen en ze redden de wereld voor ons, als een geheime liefde aan wiens twee uiteinden er is maar één ingang. Zal er geen woord zijn van degenen die we niet zeggen die we hebben geplaatst per ongeluk in het niets?