Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Roberto Juarroz Songtekst: Hay puntos de silencio...

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: R ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hay puntos de silencio...? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Roberto Juarroz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Roberto Juarroz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hay puntos de silencio... .

Origineel

Hay puntos de silencio rodeando al corazón. Son él mismo, pero enfrente, recostado en sus múltiples fechas, no deshecho en su muerte, pero en tratos con ella. No es una escritura de silencio en busca de ojo, ni un Dios asegurado afuera de sí mismo, ni una lluvia cobarde, ni un perro perseguido por su propio ladrido. El corazón es una mano silenciosa cuyos dedos están enfrente suyo. Él los imita a latidos, por ellos no se dejan seducir. 

 

Vertaling

Er zijn stiltes rondom het hart. Ze zijn zichzelf, maar tegenovergesteld, liggend op zijn meerdere dates, niet ongedaan gemaakt in haar dood, maar in de omgang met haar. Het is geen schrijven van stilte op zoek naar een oog, niet een God buiten zichzelf, geen laffe regen, Geen hond die wordt achtervolgd door zijn eigen geblaf. Het hart is een stille hand wiens vingers voor je liggen. Hij imiteert ze naar hartslagen, ze worden er niet door verleid.