Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Roberto Juarroz Songtekst: La muerte ya no enfrenta a los espejos...

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: R ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van La muerte ya no enfrenta a los espejos...? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Roberto Juarroz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Roberto Juarroz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals La muerte ya no enfrenta a los espejos... .

Origineel

La muerte ya no enfrenta a los espejos. Tiene miedo de borrarlos o romperlos. Y más, mucho más miedo tiene de borrarse o de romperse. Sin embargo, siempre queda un espejo que se mira en la muerte, como si ella fuera simplemente un espejo de espejos, un espejo que se enfrenta con otro, ya sin nada en el medio. 

 

Vertaling

De dood staat niet langer voor de spiegels. Hij is bang om ze te verwijderen of te breken. En meer, veel meer bang wissen of breken. Echter, er is altijd een spiegel die naar de dood kijkt, alsof ze gewoon is een spiegel van spiegels, een spiegel tegenover een ander, met niets ertussen.