Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: R City Songtekst: Locker Away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: R City - Locker Away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Locker Away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van R City! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van R City en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Locker Away .

Origineel

If I got locked away and we lost it all today Tell me honestly would you still love me the same If I showed you my flaws if I couldn't be strong Tell me honestly would you still love me the same Right about now If I judge for life Would you stay by my side Or is ya going to say good-bye Can you tell me right now If I couldn't buy you the fancy things in life Shawty would it be alright C'mon show me that you do Now tell me would you really ride for me (would you really ride for me) Baby tell me would you die for me (would you die for me) Would you spend your whole life with me (wassup) Would you be there to always hold me down (uh huh uh huh) Tell me would you really cry for me (would you really cry for me) Baby don't lie to me (Baby don't lie to me) If I didn't have anything (wassup) I want to know would you stick around

 

Vertaling