Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: r.e.m. Songtekst: country feedback

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: r.e.m. - country feedback ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van country feedback? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van r.e.m.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van r.e.m. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals country feedback .

Origineel

One, two, three, four Oh This flower is scorched This film is on On a maddening loop These clothes These clothes don't fit us right I'm to blame It's all the same It's all the same You come to me with a bone in your hand You come to me with your hair curled tight You come to me with positions You come to me with excuses Ducked out in a row You wear me out You wear me out We've been through fake-a-breakdown Self hurt Plastics, collections Self help, self pain, EST, psychics, fuck all I was central I had control I lost my head I need this I need this A paper weight, junk garage Winter rain, a honey pot Crazy, all the lovers have been tagged A hotline, a wanted add It's crazy what you could've had It's crazy what you could've had It's crazy what you could've had I need this I need this It's crazy what you could've had It's crazy what you could've had I need this I need this It's crazy what you could've had It's crazy what you could've had I need this I, I need this It's crazy what you could've had I need this, I need this It's crazy what you could've had Crazy what you could've had I need this I need this It's crazy what you could've had It's crazy what you could've had

 

Vertaling

Een, twee, drie, vier Oh Deze bloem is verschroeid Deze film is aan On a maddening loop Deze kleren... Deze kleren passen ons niet goed Ik ben de schuldige Het is allemaal hetzelfde It's all the same Je komt naar me toe met een bot in je hand Je komt naar me toe met je haar strak gekruld Je komt naar me toe met standpunten Je komt naar me toe met smoesjes In een rij weggedoken Je put me uit Je put me uit We zijn door een fake-breakdown gegaan Zelf gekwetst Plastieken, collecties Zelfhulp, zelfpijn, EST, helderzienden, fuck all Ik stond centraal Ik had de controle Ik verloor mijn hoofd Ik heb dit nodig Ik heb dit nodig. Een papieren gewicht, rommel garage Winterregen, een honingpot Gek, alle geliefden zijn gelabeld Een hotline, een gezocht advertentie Het is gek wat je had kunnen hebben Het is gek wat je had kunnen hebben Het is gek wat je had kunnen hebben Ik heb dit nodig. Ik heb dit nodig Het is gek wat je had kunnen hebben Het is gek wat je had kunnen hebben Ik heb dit nodig Ik heb dit nodig Het is gek wat je had kunnen hebben Het is gek wat je had kunnen hebben Ik heb dit nodig. Ik, ik heb dit nodig Het is gek wat je had kunnen hebben Ik heb dit nodig, ik heb dit nodig Het is gek wat je had kunnen hebben Gek wat je had kunnen hebben Ik heb dit nodig Ik heb dit nodig Het is gek wat je had kunnen hebben Het is gek wat je had kunnen hebben