Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: r e m Songtekst: favorite writer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: r e m - favorite writer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van favorite writer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van r e m! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van r e m en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals favorite writer .

Origineel

In Corsica. The engines blew. Your favorite writer died. In a car. In a crash. Died in a fire imagine that. In a car. In a crash. Die in a fire imagine that. Engine, engineer. The fire blew the balls main out. It was likened to a whistle spout. Hitch a ride. Hitch a ride. Your favorite writer died. Engine, engineer. Peaceful pioneers who. Hold me. In Corsica. The engines blew. Your favorite writer died. In a car. In a crash. Died in a fire imagine that. Engine engineer. Peaceful pioneers who. Hold me. Well, there I'm one stop short for leaving here. Engine engineer. Peaceful pioneers who. Hold me. Angel engineer. Peaceful pioneers who. Hold me. Well, there I'm one stop short for leaving here. Angel engineer. Peaceful pioneers who. Hold me

 

Vertaling

In Corsica. De motoren ontploften. Je favoriete schrijver stierf. In een auto. Bij een ongeluk. Gestorven in een brand, stel je voor. In een auto. Bij een ongeluk. Gestorven in een brand, stel je voor. Motor, ingenieur. Het vuur blies de hoofdkogels eruit. Het leek wel een fluitje van een cent. Lift mee. Lift mee. Je favoriete schrijver is overleden. Motor, ingenieur. Vreedzame pioniers die. Hou me vast. In Corsica. De motoren bliezen. Je favoriete schrijver stierf. In een auto. Bij een ongeluk. Gestorven in een brand, stel je voor. Ingenieur. Vreedzame pioniers die. Hou me vast. Nou, daar ben ik één halte te kort voor om hier weg te gaan. Machinist. Vreedzame pioniers die. Hou me vast. Engel ingenieur. Vreedzame pioniers die. Hou me vast. Nou, daar ben ik één halte te kort voor om hier weg te gaan. Engel ingenieur. Vreedzame pioniers die. Hou me vast.