Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: r e m Songtekst: second guessing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: r e m - second guessing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van second guessing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van r e m! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van r e m en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals second guessing .

Origineel

(Berry/Buck/Mills/Stipe). . Why're you trying to second guess me?. I am tired of second guessing. What will be your look this season?. Who will be your book this season?. Why're you trying to second guess me?. I am tired of second guessing. What will be your look this season?. Who will be your book this season?. (chorus). Here we are, here we are, here we are. Why're you trying to second guess me?. I am tired of second guessing. What will be your look this season?. Be in my club, write a book this season. (repeat chorus 2x).

 

Vertaling

(Berry/Buck/Mills/Stipe). . . Waarom probeer je me te misleiden? Ik ben moe van dat tweede raden. Wat zal je look zijn dit seizoen? Wie zal je boek zijn dit seizoen? Waarom probeer je bij mij te raden? Ik ben het beu om te blijven raden. Wat wordt je look dit seizoen? Wie zal je boek zijn dit seizoen? (refrein). Hier zijn we, hier zijn we, hier zijn we. Waarom probeer je me te misleiden? Ik ben moe van het raden. Wat zal je look zijn dit seizoen? Kom in mijn club, schrijf een boek dit seizoen. (herhaal refrein 2x).